- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.421
evet gerçekleri yazıyorum..omuzlarım ağrıyor..bir bıkkınlık var üzerimde..erken uyumayayım diye kahve içtim..yine kar gelicekmiş..çok soğuk olurmu acaba diye düşünüyorum...
yok ya niye bosasin
bende bilmiodum ki yemek yapmayi adam zayifladi benim yuzumden
simdi yeni yeni ogreniyorum hala cok guzel yaptigim soylenemez:44::44:
ben gunluk yaparim ama bi gun onceden kara kara dusunurum yarin ne pisirsem diye aha simdiden dusunmeye basladim :26::26:
iyi diyelim iyi olalim abla senden ne haber
Bütün Kızlar Toplandık..
Kayınvalidem Haşlıyor, Bana Veriyor, Difrize Atıyoruz..
Senin Adam Zayıflamış, Ben Evlendim 3. Günü Eşimi Hazır Çorbayla Zehirledim..
Hastaneye Zor Gitti..
Olmaz mı Kriptik..
Sıkı Giyin.. Bebişinide Güzelce Giydir..
Aman Dikkat Edin..
Bize de Geliyor Yine Kar..
amann allahımmmmmmm benim kocam çokk şanslı ozamannnn valla adamı 78 kilodan 104 kiloya çıkarttım :)))
söylemesi ayıppp çok güzel yemek yaparım :)))
Ayyy Bilsem Çağırmaz mıydım ?ben çok severim bu yemeği.bilsem sana gelirdim..
dayımın kızı olur kendileriiii :))
Söyle Kristal'e Sana Normal Alıntıyı ve Çoklu Alıntıyı Öğretsin..İmm Bende cok tşkr ederim.d
canım iki günlük yapıyorum vallahi,başka işlerde varki..onlaara zaman kalmıyor birde bıkıyor insan allahın adına güç gitmesin..ben mercimek nohut pilav yaptım..bugün ve yarın için..
hoşbulduk canım,nehaber..
selam,hoşgeldiniz kk ya...
selam,nehaber..
amann allahımmmmmmm benim kocam çokk şanslı ozamannnn valla adamı 78 kilodan 104 kiloya çıkarttım :)))
Hoşgeldin Fato'm..selammmmmmmmmm..........................
Benimki de Kilo Aldı.. Fast Food Yemekten..amann allahımmmmmmm benim kocam çokk şanslı ozamannnn valla adamı 78 kilodan 104 kiloya çıkarttım :)))
Evet Canım İstanbul.. :92:makaram sen nerdeydin istanbuldamı..ne yapalım kaderimizse çekeriz
bazen fazla pisirince bende oyle yapiyorum iyi oluyor ama afiyet olsun yarin noihut pilav var demek aksama sizdeyim benim tabagima eti fazla koy mercimek corbamda bol limonlu olsuncanım iki günlük yapıyorum vallahi,başka işlerde varki..onlaara zaman kalmıyor birde bıkıyor insan allahın adına güç gitmesin..ben mercimek nohut pilav yaptım..bugün ve yarın için..
nasil becerdin kiz hazir corbayla adami zehirlemeyi alti ustu su koyuyorsun icineBütün Kızlar Toplandık..
Kayınvalidem Haşlıyor, Bana Veriyor, Difrize Atıyoruz..
Senin Adam Zayıflamış, Ben Evlendim 3. Günü Eşimi Hazır Çorbayla Zehirledim..
Hastaneye Zor Gitti..
ALLAH IYILIK VERSIN hasretimize dayanamadin bak yorgun oldugun halde yanimizdasinbende iyiyim canım...kkyı özledim pek giremedim orda. ..aslında çok yorgunum..
selamm bende kac gundur diorum fato ortalikta yok diyeselammmmmmmmmm..........................
selammmmmmmmmm..........................
valla sen iyi yemek yapiyonda herifinde iyi yiyiciymiss ama....
canım ben hergün günlük yaparım değişikk değişikkk kocacımmm çok yemek seçerrr :)) oğlanda aynı öylee kalmışş yemek hoşlarına gitmiyor az yapıorum öbür yine taze yapıorumm erkek kabrisi çekmekk çok zor valla :)
Hoşgeldin Fato'm..
Nerelerdesin
Benimki de Kilo Aldı.. Fast Food Yemekten..
Evet Canım İstanbul.. :92:
bazen fazla pisirince bende oyle yapiyorum iyi oluyor ama afiyet olsun yarin noihut pilav var demek aksama sizdeyim benim tabagima eti fazla koy mercimek corbamda bol limonlu olsun
nasil becerdin kiz hazir corbayla adami zehirlemeyi alti ustu su koyuyorsun icine
ALLAH IYILIK VERSIN hasretimize dayanamadin bak yorgun oldugun halde yanimizdasin
selamm bende kac gundur diorum fato ortalikta yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?