Makara Kukara Topiği

evet gerçekleri yazıyorum..omuzlarım ağrıyor..bir bıkkınlık var üzerimde..erken uyumayayım diye kahve içtim..yine kar gelicekmiş..çok soğuk olurmu acaba diye düşünüyorum...

Olmaz mı Kriptik..
Sıkı Giyin.. Bebişinide Güzelce Giydir..
Aman Dikkat Edin..
Bize de Geliyor Yine Kar..

canım iki günlük yapıyorum vallahi,başka işlerde varki..onlaara zaman kalmıyor birde bıkıyor insan allahın adına güç gitmesin..ben mercimek nohut pilav yaptım..bugün ve yarın için..

Bütün Kızlar Toplandık..

Kayınvalidem Haşlıyor, Bana Veriyor, Difrize Atıyoruz..

Senin Adam Zayıflamış, Ben Evlendim 3. Günü Eşimi Hazır Çorbayla Zehirledim..
Hastaneye Zor Gitti..

amann allahımmmmmmm benim kocam çokk şanslı ozamannnn valla adamı 78 kilodan 104 kiloya çıkarttım :)))
söylemesi ayıppp çok güzel yemek yaparım :)))

canım iki günlük yapıyorum vallahi,başka işlerde varki..onlaara zaman kalmıyor birde bıkıyor insan allahın adına güç gitmesin..ben mercimek nohut pilav yaptım..bugün ve yarın için..

canım ben hergün günlük yaparım değişikk değişikkk kocacımmm çok yemek seçerrr :)) oğlanda aynı öylee kalmışş yemek hoşlarına gitmiyor az yapıorum öbür yine taze yapıorumm erkek kabrisi çekmekk çok zor valla :)

selammmmmmmmmm..........................
Hoşgeldin Fato'm..
Nerelerdesin
amann allahımmmmmmm benim kocam çokk şanslı ozamannnn valla adamı 78 kilodan 104 kiloya çıkarttım :)))
söylemesi ayıppp çok güzel yemek yaparım :)))
Benimki de Kilo Aldı.. Fast Food Yemekten..
makaram sen nerdeydin istanbuldamı..ne yapalım kaderimizse çekeriz
Evet Canım İstanbul.. :92:

bazen fazla pisirince bende oyle yapiyorum iyi oluyor ama afiyet olsun yarin noihut pilav var demek aksama sizdeyim benim tabagima eti fazla koy mercimek corbamda bol limonlu olsun
Bütün Kızlar Toplandık..

Kayınvalidem Haşlıyor, Bana Veriyor, Difrize Atıyoruz..

Senin Adam Zayıflamış, Ben Evlendim 3. Günü Eşimi Hazır Çorbayla Zehirledim..
Hastaneye Zor Gitti..
nasil becerdin kiz hazir corbayla adami zehirlemeyi alti ustu su koyuyorsun icine
bende iyiyim canım...kkyı özledim pek giremedim orda...aslında çok yorgunum..
ALLAH IYILIK VERSIN hasretimize dayanamadin bak yorgun oldugun halde yanimizdasin
selamm bende kac gundur diorum fato ortalikta yok diye

naber tatlışşkommm :)

valla sen iyi yemek yapiyonda herifinde iyi yiyiciymiss ama....

öyledirr kendilerii bazen diorum ki gel yardımaaa hiiç yardım etmiosun kayınbabandan utan falan die takılıorumm oda banaaa aaa aşk olsun yardım ediorum yaa ne kadar nankörsünnn yaptıklarını yiyorum iştee daha ne istiosun dio:)

evet eşimde kaprislidir..amm allahtan öyle haşlama şeyler falan severde uğraşmıyorum..günlük yapan arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum vallahi

buyur canım başımın üstünde yerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…