- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #8.481
Alman Usülü Yapsalardı Keşke..bendensin demekki canım..
kızlar size erkek kardeşim ve aarkadaşlarının diyaloğunu anlatayım...
iki kız iki erkek bunlar kağıtmı oynuyor artık bilmiyorum..karınları acıkmış..kaç paranız var diye konuşmuşlar..
erkek kardeşim biede onun erkek arkadaşı bimden paraları birleştirp pizza alalım yanınada kola demişler..kızdada beş lira varmış sadece ünüversite öğrencileri..bimden pizzayı sen ye..pzza hat tan söyleyelim demiş..kardeşim bende bozmak istemedim dedi..:44:
Geldim...bebeeeeeeeeeeeeeeem gel seni öpem
Aynen, Ruj Alıyorum İyi Oluyor..aynen canım..dışarıda yemek yiyaceyin parayı kendine maal edebilirsin benim gibi..
valla istersen pacali giy ben hem tullu hemde transparan giymek isityom....
ama diyet topiginde istemediler beni....
neyse......
Alllah iyiliğini versin yaAynen bende aynısını yapıyorum Ama boş da bekleyene kadar da 1. dersi kaçırıyorum Şu dershane bitsin artık yaa
valla istersen pacali giy ben hem tullu hemde transparan giymek isityom....
ama diyet topiginde istemediler beni....
neyse......
valla aklımdan geçiyodunuz dedim bi bvakim kimler var hepiceğinizi yakaladım ne temiz kalpli garuymuşum ben yaaaa
ben anlamadim,kim kime demis bimden pizzayi sen ye diye,
pizza hat evlere pizza serviside :44::44:
geçmiş olsun canım.bendede var tiroid
Bendekini Görmedin, Konuşursun Tabi Böyle..ksisim sen bilmiyon bi gobek oldu bende valla korkarsin...
Şu dershane bitsin artık yaa
Alman Usülü Yapsalardı Keşke..
Geldim...
Aynen, Ruj Alıyorum İyi Oluyor..:115:
idare et sonra cok ozlersin haaa
ordada boyle tullu dom diye tutturduysan adamlarin pskilolojisi bozulmustur kesin arti 18 e bagladin orayida
neden istemediler....
bacım ne gi,ysen yakışır sana ama benim tercihim ninemin paçalı donu her daim revaçta ve seksüüüüüüüü
valla aklımdan geçiyodunuz dedim bi bvakim kimler var hepiceğinizi yakaladım ne temiz kalpli garuymuşum ben yaaaa
canım erkek kardeşim var birde arkadaşı var ahmet diye ahmet demişki bimden pizza alalım fırında ısıtılandan..yanınada cola...kızda onu sen ye..pizza hattan sipariş verelim demiş..
yooook anam valla yapmadim ole bisey..
ama onlar benden once yapmislar...
yaa bi kis monarosa once dedi orti ariyom die bende talibim dedim
sonra hasta oldum iki gun nete giremeidm
atmis beni ortilikten
benim haberim yok
iste ole
Modası da Asla Geçmiyor..bacım ne gi,ysen yakışır sana ama benim tercihim ninemin paçalı donu her daim revaçta ve seksüüüüüüüü
5 Milyon İle Pizza Hut'tan Ne Yer Bilmiyorum..canım erkek kardeşim var birde arkadaşı var ahmet diye ahmet demişki bimden pizza alalım fırında ısıtılandan..yanınada cola...kızda onu sen ye..pizza hattan sipariş verelim demiş..
Üstünü Biri Tamamlasın Diye Bekledi..canım kızda 5 lira var zaten onunla bimden pizzada alınmazki..şimdiki gençlerin bazıları dejenere olmuş..
Bendekini Görmedin, Konuşursun Tabi Böyle..
idare et sonra cok ozlersin haaa
Alıntıya Bak..
kiz cokmu zenginmis
aman boşver.....
sen gel yinede kkya.....
kaç kilo vermen lazım...
yooook anam valla yapmadim ole bisey..
ama onlar benden once yapmislar...
yaa bi kis monarosa once dedi orti ariyom die bende talibim dedim
sonra hasta oldum iki gun nete giremeidm
atmis beni ortilikten
benim haberim yok
iste ole
8 kilom kaldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?