- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #10.201
sağol canım...
hiç gitmediniz mi doktora canım..
gittik abla tedavi dediler filanda biz yinede dogal yolla bekliyelim yaza kadar,
sonrasinda bakacaz INSALLAH
Bende çok merak ediyorum ama daha varsabahları bile bu kadar bulanmıyor ya geceleri çok fena 12. haftamdayım canım nisan başı gidicem tahmin eder mi ki doktor:44:
gittik abla tedavi dediler filanda biz yinede dogal yolla bekliyelim yaza kadar,
sonrasinda bakacaz INSALLAH
Rabbim gönlüne göre versin canım
kuşum
tabiki belli olur canım..13-14 haftada genelde belli oluyor..:44:
inşallah bu gittiğimde belli olur canım ya Adet tarihime göre hesaplarsak 12 haftalık ultrasona göre 11 hafta yı geçik bir hafta fark var arada içime erkek doğuyor ilk günden beri
rabbim gönlüne göre versin canım...
Sağlıklı hayırlı evlat olsunda canım hiç önemli değil
Bende çok merak ediyorum ama daha varsabahları bile bu kadar bulanmıyor ya geceleri çok fena 12. haftamdayım canım nisan baÅı gidicem tahmin eder mi ki doktor:44:
tekrar hayirli olsun bebegin benim 14.haftada belli olmustu cinsiyeti ama doktorum su 2li testte cinsiyetinin belli olabildigini soylrmisti bu test 11. veya 12.haftada yapiliyordu galiba deninde kontrolde belli olma ihtimali yuksek?..ay boyle bebek haberlerini okuyunca bende bebek istiyorum
Hoşgeldin..Nasılsın..
hoşbulduk şekerim, iyi ve yorgun :18: sen nasılsın ?
Makaramm canımmm ben çok mutsuzum çokkknegatifi gördüm malesef bebişim göbişime konmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?