Makara Kukara Topiği

hayalet hayalet takılıyon ortalarda hatun göremiyorum hiç
İstediğin Hatun Olsun Yavrum..
Sana Bir Fotoğrafımı Göndereyim..
Gözün Hatun Görsün..
ohh ne güzell kim kim buluşuosunuz bakalım bende napayımmm müzik dinliorum :)
Pepe'mle Buluşuyoruz..
Ellerimle Börek Yapıp Yedireceğim Kuzuma..
makaradan kahve istiyorum ben hem de sütlü kahve

ya ben konulara bakıp geçiyorum öyle çoğuna cevap yazmıyorum çünkü yazılan cevaplar çok komik

Afiyet Olsun..

ya tiwiticim ben sizim sistemi hala anlamış değilim yaa neden binalara makina koyamıosunuz gidermi yapmamışlar tesisatmı yok anlamadım :))

ya tiwiticim ben sizim sistemi hala anlamış değilim yaa neden binalara makina koyamıosunuz gidermi yapmamışlar tesisatmı yok anlamadım :))

baci evde makinayi koyacak ne yer var nede tesisat,binanin makinesi assagida ha kendine ev alirsin makine yeri olan tesisat yeri olan kurarsin makinayi bizde oyle bi durum yok kiradayiz yani...

baci evde makinayi koyacak ne yer var nede tesisat,binanin makinesi assagida ha kendine ev alirsin makine yeri olan tesisat yeri olan kurarsin makinayi bizde oyle bi durum yok kiradayiz yani...

çok merak ettim vallahi kaç hane var peki? inşalalhh vakti zamanı geldğinde seninde evin oluck sabit kalabileceğin arkadaşımmm
biliorum kiracı olduğunuda yanii yapıyı merak etim bi ara resmini çekte görek hele kıss :))

olur

ya hala bosaltmamis makineyi ben bosaltacam bu seferde birsey filan der ya amaaaan

makaram ne oluuuur ne oluuurrrrr bana bi foto yolla vala coook merak ediyorum seni hatta kafamda canlandirmaya calisiyorum
en azindan simdilik yani fotgtafini yollamadan once tarif et kendini

makaram ne oluuuur ne oluuurrrrr bana bi foto yolla vala coook merak ediyorum seni hatta kafamda canlandirmaya calisiyorum
en azindan simdilik yani fotgtafini yollamadan once tarif et kendini

Kafanda Canlandır Bakalım Ne Çıkacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…