- 13 Ekim 2011
- 917
- 933
- 133
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #10.761
Bi tanee dahaa all yahuu hatta şöle 10-15 tane daha al,at çantananasılsa Makara ödüooo şeker parasını
Aa yok okadarda değil 1 tane yiterde artar bile
Kendinizden bahsedin neler yaparsınız
Ben soyliim 30 yaşındayım 1 ve 4 yaslarında iki cadım var
Zamanimin cogu onlarla geçiyor
İste böyle
Bı degisiklik yapayım hayatımda dedim ve buraya üye oldum
iyi yapmışsın.Hoş geldin bacııı
Âmin saol canımhoş geldin evlatlarını allah bağışlasın canım
Âmin saol canım
ilköğretim Matematik öğretmeniyim..sonraaacımaaaa 8 yıldır yalnız yaşıyorum azcık antisosyal ve de yabaniyiim..cadılığı da eklimmmBekarım,evlenmeyi düşünmüyorum zati işten eve, evden işe giderken pek sevgili de bulunmuyooo
ilköğretim Matematik öğretmeniyim..sonraaacımaaaa 8 yıldır yalnız yaşıyorum azcık antisosyal ve de yabaniyiim..cadılığı da eklimmmBekarım,evlenmeyi düşünmüyorum zati işten eve, evden işe giderken pek sevgili de bulunmuyooo
Doğru diyosun aslında ama olsa bı dert olmasa ama yinede evlenip çoluk cocuğa karışmak güzelen iyisi bacım erkek kahrı kolay
Doğru diyosun aslında ama olsa bı dert olmasa ama yinede evlenip çoluk cocuğa karışmak güzel
o cadilik antisosyallik ve yabanilik bendede var
Bide bisey itiraf edeyim oldum olası matematiği pek sevememisimdir :26:
İnsan kısmetini uzakta aramamalı en yakınına bakmalı önce
Meslektaşlarından yokmu hiç hosuna giden huyunu suyunu beğendiğin biri
çıks...ben ilgi duyamıyorumerkek arkadaşlarım bana cinsiyetsiz geliyor.uzun zamandır sevgilim yok ama olsa da demiyorum.iyi böyle
Teşekkür ederim efenimhayırlısı canım
sorunlu biri misinTeşekkür ederim efenimBana hayırlı olsa da karşıdakine yazık yahuuu
sorunlu biri misin
Çok değişken biriyimdir.Bir an çok durgun,suskun,sakin,huzurlu,bir anda deli,fırlama..bir anda gıcığın önde gideniyimdir.Bazen kendime bile tahammülüm olmaz.ama kendimi iyi tanırım,iyi analiz ederim.azcık(!) da inatımFazla bencilim hem her dediğimi yapan birine saygı duyamam,hem de bana dediğini yaptırmaya çalışan biriyle yapamam.dengem yok
Neyse ben 2-3 saat uyuyayım.Kendinize iyi bakın.Başşşş başşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?