Makara Kukara Topiği

Estağfurullah cnm doğru diyosun bizimkisi zaten türünün son örneği malesef
Konuya uzun zamandır bişey yazamadım o kadar çok olay yaşadık ki o yazılanların üstünden aslında yazsam iyi olacak...
Hiç haber alamıyoruz en son erkek arkadaşıyla görüştüm telefonunu çaldırmış artık tel de kapalı,çocuk da pek yardımcı olmak istemiyor anladığım kadarıyla..
Bilmiyorum ne olacak...
Benim babam bi öğretmen cnm öle ayrı ev tutacak durum yok bizde malesef
Bizle yaşamak istemiyor babamdan sebepsiz yere nefret ediyor kişilik bozukluğu var tedavi görmesi gerek ama zaten psikolojik yardımı da kabul etmiyor....
Lise diplomasını bile almadı düşün hiç bi niteliği de yok neyine güveniyor bu nasıl bi gözükaralıktır ben anlayamıyorum....

arkadas secimlerimi yanlis acaba birde 18 dolduysa artik resit hic zaptedemezzsiniz onu,
ilerde pisman olur bu yaptiklarina ama gec kalmaz umarim,
aslinda cevresindekiler iyi arkadaslar olsa ona yaptiginin yanlis oldugunu soyleseler belki
akli basinda gelir :44:

Keşke ama arkadaş seçimi rezalet nerde olumsuz tipler var onları buluyor taa ortaokuldan beri...
Pişman olur inşallah valla pek de umudum yok ..
Zaten 18 yaşına güveniyor bana bişey yapamazsınız diyo çok emin kendinden..
Biz dövmedik sövmedik insanca davrandık ama hata etmişz demekki

INSALLAH duzelir hersey ALLAH AKIL FIKIR VERSIN KARDESINE SIZLEREDE SABIR VERSIN INSALLAH(AMIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…