Makara Kukara Topiği

Atta Titer..
Oyy Yerim Ben Onu..
Şekerlere Boğarım Ben Onu..

Doktor Konusunda Karar Verdim..
Pazartesi Gidiyorum..
Bu Arada 2 Kilo Aldım..
kız ne yaptın sen bakem...aşeriyorum bahanesiyle yuttun tatlıları aldın kiloları değilmi kuzucum...
ama olsun afiyet bal şiker olsun benim datlu gibeme....

kız ne yaptın sen bakem...aşeriyorum bahanesiyle yuttun tatlıları aldın kiloları değilmi kuzucum...
ama olsun afiyet bal şiker olsun benim datlu gibeme....

Kuzummm Senin Velet Kocaman Olmuş..

Kız Daha Aşermiyorum..
Tatlı Fazla Yemiyorum, Dişlerimi Çok SEviyorum..
Dökülür Allah Korusun..

2 Kilocuk Aldım..
Her KAdında Adet Olmaya Yakın 2 Kilo Alır Zaten..
Kendimi de Böyle Avutuyorum..

Sen Nasılsın Görüşemiyoruz..

görüşelim yavrim müsait olunca...adresim zaten var sende...
ben dişlerimi sevsemde benim hamilelikten dolayı henüz kilo alamadım...aksine 71 den 67 ye düştüm
şimdi şimdi 69 a doğru çıkıyorum...dr umda böyle olsun istemişti zaten....aşermek bazen işe yarıyorbenim gibi ağır geçince tabiiiiiii:18:
sen kendini böyle avutma hamileyim alıcam tabii de feda olsun de doğurunca nasıl olsa veririz bu kiloları demi yaaa

Evet Ya..
Canım da Herşeyi İstiyor Valla..

makaram naber???
ay bebisi merak ediyorum doktorda gelince ilk is olarak buraya yaz tum gelismeleri olur mu???

makaram naber???
ay bebisi merak ediyorum doktorda gelince ilk is olarak buraya yaz tum gelismeleri olur mu???

İyim Kuşum Senden N'aber..
Pazartesi Gidiyoruz Teyzesi..
Sana da Tüm Gelişmeleri Yazacağız En İnce Ayrıntısı İle..

Senin Keyfin Nasıl ?
Pepem Nasıl ?

Allah'a cok sukur pepemde bende iyiyiz,pepem okadar kuduruk olduki anlatamam tam yemelik birde cir cir konusuyor butun gun anlatamam ama sorunumuz su Turkce degilde sanki japonca konusuyor )) acaba bebekken japon diye seviyordum ondan olabilir mi¿¿¿¿ ))

bu arada pazartesi gunu doktora gidecegini biliyordum o yuzden gelismeleri yaz dedim makaram...
yarin evde badana var birazdan sagi solu toplayip yatacagim daha sonra gorusuruz iyi geceler makaram

MAKARAm sansimi son kez deniyorum veee bana hic olmazsa ozelden resmini gondermeni teklif ediyorum
nasil ama supeeeeer teklif dimi????
valla catliycam cok merak ediyorum seni ya da forumda bir yerde fotografin varsa soyle oraya bakayim
:-((((

Bende Diyorum Pepemi Niye Bu Kadar Seviyorum..
Meğer Pepemde Caponmuş Makara Teyzesi Gibi..
Bu Arada Pazartesi Gidemiyorum Doktor Çok Dolu..
Salı Öğleden Sonraya Randevu Aldım..

Resim Konusuna Gelince..
Forumun Hiç Bir Yerinde Fotoğrafım Yok..
Hem Sürpriz Olsun..
Buluşunca Gör Beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…