- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #11.441
makaram nasıl oldun canım
prenses sanada kolay gelsin
Evet Kuşum Çalışıyorum Ama Bugün Evdeydim..makaram bende iyiyim benim pepeyle ugrasiyorum
hava o kadar sicak ki heran bayilabilirim neyseki pepem simdi uyuyacak bende biraz kafa dinlerim gerci bir suru isim var
sen calisiyormusun? evdemisin? prenses neyapiyor?
bu arda galiba disarida gok gurulduyor))
Babaya mı Çekmiş Anlamadım ki
Keyfim iyi canım ya sağol
Evet aynen sen de biliyosun en ufak şeyler sinir bozuyor ama ben umursamamaya çalışıyorum
Çok az kaldı işte bayramda düğün
Senin bebiş bayağı bi iştahlı heralde aman maşallah
makaram nasıl oldun canım
prenses sanada kolay gelsin
bende iyiyim makaram işler güçler işte bebiş nasıl
olsun ye tabi bebişde güçlensin annesi
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
makaram nasilsin? bacagin nadil iyileme var mi? hadi neredeyse yolu yariladin azi gitti cogu kaldibu arada avatarim nasil? sekeri nasil tuttuguna dikkatini cekerim
bende iyiyim makaram sicaklarla bogusuyorum, Allah yardimcin olsun hamileyken daha bir zor geciyor yaz bide rahatsizsin cok daha zordur, kac saattir pilav yapicam hala yeriden kalkamadim sabah yaptigim utuden sonra hala kendime gelemedim kk olmasa hic cekilmez istanbulda yaz...
tovbe tovbeeee makaram agzindan yel alsin... hem sen niye is yapiyorsun ki yatsana yattigin yerde) bende mumkun oldugunca gec. saatte supuruyorum valla bu sicakta is yaparken buharlasir insan
kasin kasin kizin dogsunda bakalim yattigin yeti bilecekmisin, valla oglumun gozunun icine bakiyordum uyusun diye hemen arkasindan yatiyordum hatta birkere yanima yatirdim onu gucum kalmamisti onunla ilgilenmeye pepemden once uyumusum) neyseki 18 ayin sonunda duzene girdi hersey...sende bol bol uyku stokla ileride coooook lazim olacak
makaram simdi disaridan geldik bizde sebekeyi actik izliyoruz,ben cok izleyemesemde esim bayiliyor.yazik bu sakazedelere adamlari gorunce rengi gitti sakazedenin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?