Makara Kukara Topiği

Evet Kuşum Çalışıyorum Ama Bugün Evdeydim..
Yarın Sabah Yine İş Var..
Prenses Boğaz Peşinde..
Pepe'mi Çok Öp Emi Annesi ?
Babaya mı Çekmiş Anlamadım ki
makaram nasıl oldun canım

prenses sanada kolay gelsin

Aynı Sevgi Abla..
Yatıyorum Sürekli..
Seni Sormalı ?
Keyfin Nasıl ?

makaram nasilsin? bacagin nadil iyileme var mi? hadi neredeyse yolu yariladin azi gitti cogu kaldi bu arada avatarim nasil? sekeri nasil tuttuguna dikkatini cekerim

makaram nasilsin? bacagin nadil iyileme var mi? hadi neredeyse yolu yariladin azi gitti cogu kaldi bu arada avatarim nasil? sekeri nasil tuttuguna dikkatini cekerim

Hala Evdeyim Kuzum Yatıyorum..
Düzelmeyecek Böyle Giderse..

Pepe'de Artık Burada..

Sen Nasılsın ?

bende iyiyim makaram sicaklarla bogusuyorum, Allah yardimcin olsun hamileyken daha bir zor geciyor yaz bide rahatsizsin cok daha zordur, kac saattir pilav yapicam hala yeriden kalkamadim sabah yaptigim utuden sonra hala kendime gelemedim kk olmasa hic cekilmez istanbulda yaz...

Bu Sıcaklar Beni de Mahvetti..
Evi Süpürüyorum NEfes Nefese Kalıyorum, Suratım Kıpkırmızı Oluyor..
Öleceğim Sanırım..

Hele KK Olmasa Ben Bu Raporlu Halimle Ne Yapardım Bilmiyorum..
Tek Sosyal Alanım Burası..

tovbe tovbeeee makaram agzindan yel alsin... hem sen niye is yapiyorsun ki yatsana yattigin yerde ) bende mumkun oldugunca gec. saatte supuruyorum valla bu sicakta is yaparken buharlasir insan

tovbe tovbeeee makaram agzindan yel alsin... hem sen niye is yapiyorsun ki yatsana yattigin yerde ) bende mumkun oldugunca gec. saatte supuruyorum valla bu sicakta is yaparken buharlasir insan

Buharlaşıyorum İşte..
İş Dediğim Benim Toza Alerjim Var..
Bu Bacakla, Her Gün Yavaş Yavaş Evi Süpürür Silerim Toz Alırım..
Yoksa Yatamam, Kaşınırım Uyuz Gibi..

kasin kasin kizin dogsunda bakalim yattigin yeti bilecekmisin, valla oglumun gozunun icine bakiyordum uyusun diye hemen arkasindan yatiyordum hatta birkere yanima yatirdim onu gucum kalmamisti onunla ilgilenmeye pepemden once uyumusum ) neyseki 18 ayin sonunda duzene girdi hersey...sende bol bol uyku stokla ileride coooook lazim olacak

İyi Hoş Diyorsun da..
KK'da Kim Lak Lak Yapacak..

Şaka Bir Yana Bu Sıcakta Uyuyamıyorum..
Zaten Gündüz Uykusunu Sevmem de Uyumam da..

Kızlar Kanal D'deki Şebekeyi İzliyorum..
Çook Fena..

Mutlaka İzleyin..

Son düzenleme:
makaram simdi disaridan geldik bizde sebekeyi actik izliyoruz,ben cok izleyemesemde esim bayiliyor.yazik bu sakazedelere adamlari gorunce rengi gitti sakazedenin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…