Makara Kukara Topiği

facede Kazen den aldığımız bilgilere göre doğum gerçekleşmiş.Anneye ve minik meleğe bir ömür sağlık,mutluluk...diliyorum.Allah analı babalı büyütsün.gözünüz aydın canım.:129:

Son düzenleme:
çok tatlı bir kızı oldu görmelisiniz melek meleekkk minicik yavrucum makarada çok güzel olmuş doğumdan sonra annelik güzelliği yansımış kuzuma

Son düzenleme:

neymiş kız bi isim bulamadım oğluşa yaa ama gece rüyamda gördüm sadece bi lafımı hatırlıyom beni bağırta bağırta geldi baran demişim kime anlatıyosam artık doğumumu bran koymuşuz isminide hiçte düşündüğüm bi isim diildi çınar denizhan falan diye düşünüyodum sence me koyyiim? :26::26: ay inşallah canım yaa hayırlısıyla bende bi doğursaydım kız belkim buraya yazarsan görmem msj atarsan sevinirim tecrübeni allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin kuzum inşallah resimlerinide bekliyom bak prensesinin atta bakalım olsun canım kilosu çokta az diil çabuk toparlanır nasılsa sütünle arkadaşım 2.200 doğurmuştu düşün yani

aa düne aitmiş bu msjların anaa doğurdunmu kız sen şimdii hadi gözün aydıın taze anne seni doya doya öp kokla bebeğini ne güzel ooh bende istiyoom mart gelsinde doğsun benim yavrumdaaa..

Haberlerini aldık makaracım güle güle büyüt bebeğini allah analı babalı büyütsün öp kokla benim yerime minik kızını

Makaracığımm Hayırlı olsunn. Allah analı babalı büyütsün kazenden aldık haberleri, resimleri gördük Maşallah ona. Hayırlı, sağlıklı, başarılı bir evlat olsun İnşallahh..

Allah analı babalı büyütsün. uzun, sağlıklı, mutlu bi ömür yaşayın ailecek inşallah dilerim her isteyene nasip olur tabii banadaaa evlenincee

Hayır getirsin minik kızın sizlere. İnşaallah sağlıkla, hayırla ve huzurla büyür ailesiyle birlikte koca bir ömür.

Sanada kolaylıklar diliyorum makara'cığım.

Kuzuuum benim hayırlı olsun.
Allah Nil bebeği analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun ömrü uzun sağlıklı olsun

Makaramm hayırlı uğurlu olsunnn
maşallahhh bebeğine
Yaa çok korkuyordun o kadarda korkulacak bir şey değilmiş demi:)
Bebeği çok merak ediyorummmmm

makaramla konuştum
maşallah sesi cıvıl cıvıl çok keyifli geliyordu
minnak nil'imizin fotoğraflarını gördüm çok cici bir kız.
aynı bana benziyor diyor kendisi
allah uzun ömürler versin bebeğine.
hayırlı bir evlat olsun inşallah.
doğuma girerken bile beni unutmamış canım arkadaşım
hani hamilenin duası kabul olur derler ya
senin için dua ettim dedi meleğim benim ya
seni çok seviyorum tanıdığım en cici anne

Makaramm hayırlı uğurlu olsunnn
maşallahhh bebeğine
Yaa çok korkuyordun o kadarda korkulacak bir şey değilmiş demi:)
Bebeği çok merak ediyorummmmm

ay sorma bende çok meraktayım nasıl oldu acaba doğumu, ikiside iyilermi, ay acabaa nasıl bişii çıktı makaramdan çok merak ediyom

kızlar resmini gördüm çok tatlı demişsinizde nerden gördünüz yaahu bende merak ettiim eğer ocak anneleri topiğindense orda sadece 2 resmi var oda 1i ayakları biride arkadan görünüşüüü yüzünü görebilen oldumu? :26: bu arada bişiyi anlamadım kazen hastanede ne geziyoduda çektiki fotoları acabaa orda? gerçekte tanışıyolarmıymış onlar allah allaaah :26: bu arada güzel çekmiş resimleri haaa aynı fotoğrafçı tutulmuş gibi kim bilir diğerleri nasıl güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…