Makara Kukara Topiği

bence tweest sen elindeki nutellayı tweetyme ver olsun bitsin :1:

7 kilo ver söz sana ben alcam o 5 kiloluktan.
:52:
olduda bitti maşallah :1: ben çıkıyorum kızlar. Allah rahatlık versin.

dinledğim şarkıdan bir söz benden size gelsin;

miğdem bulanıyor galiba dünya tuttu... beni hep unuttuuuu :24:

vermemmm nutellamıı kimselereeee verememm:)))iyi geceler canımmm 7 kilo nasıl verymm yaa onlar bnm bi parçamm kıyamyrumkiii:27::52:

tamm yaaa herkesler kızıyooo okul bitsinn mademmdee 2 yıl çokk amaa yaa ben özlerimkii onu

sabrin sonu selamettir delimisin anan baban okula yollamis seni insanlarin emeklerini bosa harcama gerci baban mutayitmis zengindir:23::23:ama olsun sen ayaklarinin uzerinde dur meslegin elinde olsun yine istemiyorsan calisma ama okulunu bitir yoksa sonra cok pisman olursun:34:

sabrin sonu selamettir delimisin anan baban okula yollamis seni insanlarin emeklerini bosa harcama gerci baban mutayitmis zengindir:23::23:ama olsun sen ayaklarinin uzerinde dur meslegin elinde olsun yine istemiyorsan calisma ama okulunu bitir yoksa sonra cok pisman olursun:34:

babamm okulu bırakmmaa memnun bilee olurdaa neysee öylee yada böyle bitcek mecburenn artıkk:))allaahhaa şükür yaa fenaa deil durumz:)budaa okudunmu bilmiyrmda tıp okuyan bi kız yazmşyaa sevgilim araba almıyoo nasıl evlencemm diyee onaa döncek birazdan para pul konşymm:52:

babamm okulu bırakmmaa memnun bilee olurdaa neysee öylee yada böyle bitcek mecburenn artıkk:))allaahhaa şükür yaa fenaa deil durumz:)budaa okudunmu bilmiyrmda tıp okuyan bi kız yazmşyaa sevgilim araba almıyoo nasıl evlencemm diyee onaa döncek birazdan para pul konşymm:52:

ALLAH DAHA COK VERSIN CANIM:38:sen konuyu yanlis anlamissin sevgilisi araba almiyo degil arabasi yok die utaniyormus simdi biride yazmis arabasi olsa yani sahin model ondanda utanir nie son model degil :60:

O akşam son defa sana sarılamadım
kalbimde çırpınan aşkı uçuramadım
Boynumu büktüm ağladım
Yollarına yağdım
Emanet aşkını bir ömür sakladım
Araya giren kader ne zalimmiş
Sevenler ayrı düşer
Kanun buymuş

Sevmem kimseyi sevemedim bir daha
Ölmem yüzünü görmeden son defa
Eyvah uğruna harcanıyor gençliğim
Kalpsiz sen hangi eldesin:24::24:

tam hatrlayamadm yazarkendee her msjı cvbı okudumm o konuyla alakalıı bendee en çokk babamın 40 yıldr arabası yok anneme söyleymde boşansın adamdan yazmş birisi onu beğenmiştimm:52::52:

Back
X