Makara Kukara Topiği

Merhaba...

Grubunuz tamamlandı mı?

Eğer tamamlanmadıysa bende varım demek istiyorum pazartesi posta çeki ile alıcam pro kartı..

Merhaba...

Grubunuz tamamlandı mı?

Eğer tamamlanmadıysa bende varım demek istiyorum pazartesi posta çeki ile alıcam pro kartı..

Merhaba :3:
Peki Artık Sende Varsın :kkk:
Listeme Ekliyorum..
Katılımın İçin Çok Teşekkür Ederim.. :16:
Parayı Yatırınca da Bilgi Verirsen Sevinirim.. :34:

makaram benide ekle listenee

bende varimmmm:34::34::34::34:

en gec yarina kadar banka dan yollarim..

marakammmmmmmmmm:53:

simdii pro kart basvuru yapiyorumdaaa il yaziyoo ama danmark yokk:53::53::53: ben ne yazacamm pekiii:26::26::26:

kedersize eklendim canım havalemide yaptım. ama bir sorunum var kazende cevap yazmadı. formu doldurdum yolladım sonra havale yaptım :17: önce olmalıymıs aslında umarım sorun olmaz canım

Kazen Para Yatırma İşlemlerine Kolaylık Getirmiş..
Buyrunuz Hanımlar :42:

Sorularınızın Cevapları Bu Linkte..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

Makara canim kazen simdi iban no ile havalede yapi kredi bankasini yazmis bu bilgiyi bic olarak mi kullanmam gerekiyor?

Birde ben ödeme yapmadan önce formu doldurdum ne olacak simdi? Ödeme yaptiktan sonra tekrar mi dolduracagim?

Birde posta ceki havalasi acaba ''Erlagschein'' mi oluyor yaa onu düsünüyorum simdi. Eger öyleyse isim cok basit olurdu cünkü.

Almanyadan katilan arkadaslar bu konuda bilgi verebilir mi?

Son düzenleme:
kaç kişi oldu sizin grup makara fazla varsa transfer edebiliriz:34:
Kesin Rakamım Var Ama Para Yatırmalarını Bekliyorum.. :34:

Birde ben ödeme yapmadan önce formu doldurdum ne olacak simdi? Ödeme yaptiktan sonra tekrar mi dolduracagim?

Tekrar Doldur Canım :1:
kedersize eklendim canım havalemide yaptım. ama bir sorunum var kazende cevap yazmadı. formu doldurdum yolladım sonra havale yaptım :17: önce olmalıymıs aslında umarım sorun olmaz canım

Bir Daha Doldur :1:

Son düzenleme:
Büdütörüm bak kim kürklendi ayyyyy.....:27::27::27::27:
Ohhh Kış Gününde de İyi Oldu :1:
Sıcak Tutar.. :1:
Hayırlı Olsun Canııımmm :16::16::16:
bende pro kartlıyım artık
Hayırlı Olsun :16:

Artık Konuların Altında Kırmızılıları Çok Görmeye Başladım..
Çok Güzel Yahu..:32:

İnşallah Daha Fazla Katılım, Daha Fazla Pro, Dafa Fazla Yardım Dileklerimle.. :16:

bişey sorcam. ben akbanktan yapacam eft yi. bunu için banka ne kadra alıyo biliyomusunuz:44:

Back
X