• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Makarnacılar' AK Partili değil CHP'li çıktı!

cilgin_anne_

elalemin delisi:)
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
3.305
344
88
'Makarnacılar' AK Partili değil CHP'li çıktı!

AK Parti'ye oy veren seçmenleri 'Makarnacı' diye küçümseyen bazı yazarlara en güzel cevap Pendik'te yapılan bir araştırma sonucuyla geldi. İlçede yapılan araştırmada yardımla geçinenlerin yüzde 70'i CHP'ye oy veren vatandaşlar çıktı..

Haber 7'yi ziyaret eden Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, sanılanın aksine Türk halkının yardıma göre oy vermediğini belirterek, "Pendik'te yaptığımız son saha çalışmasına göre yardım alanların yüzde 70'i CHP'ye oy vereceğini beyan ediyor. Ama fildişi kuleden Türk halkını tanımadan analiz yapanların gerçeklerle, doğrularla, hayatla ilişkisi olmayanlar yaptıkları analizlerle hep çuvallıyorlar, 30 Mart'ta da çuvallayacaklar." şeklinde konuştu.

Geçen hafta sonu İstanbul mitingini değerlendiren bir yazarın ‘Oraya gidenler makarnaya, kömüre oy verenlerdir' şeklinde bir değerlendirme yaptığını vurgulayan Belediye Başkanı Kenan Şahin, " Lütfedip bir saha çalışması yaptırsaydı ya da yapılanlara bakmış olaydı, böyle bir gerçeğin olmadığını görürdü. Bizim anketimizde dar gelirli insanların kararlarını yardıma göre vermediği ortaya çıktı."dedi.

Başkan Şahin, Haber7.com Yayın Koordinatörü Osman Ateşli ve Şef Editör Ferhat Esnek'in sorularını yanıtladı

Başkan Kenan Şahin, 210 bin haneli ilçede 20 bin haneye yardım yapıldığını belirterek, yardım yaparken hangi partili olduklarına bakmadıklarını, aksine araştırmalarında yardım alanlarının yüzde 70'inin de CHP'ye oy veren vatandaşlar olduğunu söylerken "Pendik'te anket sonucu çok net. 3 bin denekli ankette, yardım alanların yüzde 70'i CHP'ye oy vereceğini beyan ediyor. Yardımla siyasi iradelerini değiştirmiyorlar. Yardım aldıkları halde kararlarını inancıyla, hayat görüşüyle, siyasi çizgisiyle barışık olan partiye oy veriyorlar. Ekibime teşekkür ediyorum, siyasi ayrımcılık yapmadan yardımları dağıtıyorlar. Bunlar gerçekten takdire şayan işler, doğru işler. Hayatın gerçekleri de zaten böyle, sokağın gerçekleri de zaten böyle." dedi.

"30 Mart'ta çuvallayacaklar"

Medyadaki analizcilerin ve blogger yazarlarının Türk halkını tanımadığını, bu yüzden değerlendirmelerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, şöyle konuştu: "Tanısalar, bu kadar vahim hatalar da yapmazlar. Hayatın içinden olmayan, gerçekçi, doğru olmayan temeli olmayan hiçbir şey halkta karşılığını bulmaz. Millet de kararlarını verirken, boğazın kenarında keyif yaparken değerlendirme yapanlara göre davranmaz. Ama fildişi kuleden analiz yapanların gerçeklerle, doğrularla, hayatla ilişkileri yok hep çuvallıyorlar, 30 Mart'ta da çuvallayacaklar."

"Yatırımlara kenar mahallelerden başladık"

Pendik'te insanların projeye, işe, çalışkanlığa, dürüstlüğe oy verdiklerini kaydeden Başkan Şahin, beş yılda çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini, sosyal yardım belediyeciliğinden sosyal hizmet belediyeciliğine geçtiklerini belirtti. Halkımızda kentlilik bilincini yerleştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Kenan Şahin, "Yaptığımız tesislere kenardan başladık. 16 tane tesisi hizmete kazandırdık. Sosyal adaleti sağlayaraak, sosyal barışın olacağını görüyoruz. Belediyecilikte kent yönetimine geçtik. Şehrin tüm sorunlarına sahip çıktık. Temel Belediyecilik konularında başarımız yanında Eğitim, Sağlık sosyal ve kültürel alanda yaptığımız işler, sporla ilgili yaptığımız işlerde de oldukça başarılı işler yaptık. Başarının arkasında bu gayreti halkın takdir etmesi ve desteği var. " dedi.

Pendik Belediyesinin anketinde çarpıcı sonuç

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in sözünü ettiği anket çalışması, çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor. Pendik genelinde 3 bin denekle yapılan saha çalışmasına göre, yardım alanların yüzde 70'i CHP'li.
http://www.haber7.com/yerel-yonetimler/haber/1141717-makarnacilar-ak-partili-degil-chpli-cikti

Back