• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
resim isi evet baya zormus ama birinden yardim isteyebilirsin resimleri cekmesi icin :38:

bu 2 gün nasil gecicek keske yarin baslasaymis :9::9:

Resimi çekerim sorun değil zaten yüklenmesi lazım ya eşimin halletmesi gerekir onuda :1: kandırmam lazım

bencede :9: agzimizin suyu akicak yine :56::9::9::9:

Pek araam yok makarnayla öyle pikavcıyımdır ben :56: :16:

hayırlı olsun diyorumm ve değişik tarifler bekliyorummmmm

çalışın kızlarr çalışınnnn:56::56:

Hadi cincikk katıl lütfen arkadaşım ne güzel eğlenceli oluyor:)hadi hadi lütfenn:16::16:

canım valla katılmayı planlıyorum güzel bir tarifim var ama benim kuzucuklara bağlı malum ne zaman mutfağa girip zahmetli bişeyler hazırlamaya kalksam ikisi de sözleşmiş gibi coşuyolar :1:

inşallah fırsat yaratabilirim de katılırım çok istiyorum gerçekten hem tarifimi de paylaşmayı çok istiyorum :)

canım valla katılmayı planlıyorum güzel bir tarifim var ama benim kuzucuklara bağlı malum ne zaman mutfağa girip zahmetli bişeyler hazırlamaya kalksam ikisi de sözleşmiş gibi coşuyolar :1:

inşallah fırsat yaratabilirim de katılırım çok istiyorum gerçekten hem tarifimi de paylaşmayı çok istiyorum :)

Hadi canım hadi bizler KK hatunuyuz çocuklar vız gelir:) onlarında eline fotoğraflamaları için cep yada makineyi veriver sen başarırısın hadi tatlım:))yoksa fırında makarnamı yapıcaksın :56:

Arzuuuuummmmmm

Ay konu ile alakasiz ama senin imzada su birbirine agiz büken adamlar beni strese soktuuuuuu.

Böyle :52::52: oldummmmmm.

:9::9::9::9:
Ay benim çok hoşuma gidiyor ama :52: Sürekli kafa sallayıp agız büküyorlar birbirlerine :1: Uzay yolunuda çok severek izlerdim küçükkene :34:

Yaa,benim aklımda 3 tane tarif var hangisini yapacagım peki :44:

Üfff.... :31:

ohh may gaatttttttt:52::52::52::52: makarna yarışmasına katılım çok olcak bellikiiii süpperrrr:21::21::21:

Hadi canım hadi bizler KK hatunuyuz çocuklar vız gelir:) onlarında eline fotoğraflamaları için cep yada makineyi veriver sen başarırısın hadi tatlım:))yoksa fırında makarnamı yapıcaksın :56:

valla canım kafaya koydum inşallah becerebilirim çok isterim yarışmaya katılmayı :) benim civcivler ikiz canım bir de 6,5 aylıklar ondan biraz zorlanırım diye düşünüyorum :9:

fırın makarna değil canım böyle değişik soslu süper bir erişte tarifi de işte benim miniklerin insafına kaldım :)

Son düzenleme:
valla canım kafaya koydum inşallah becerebilirim çok isterim yarışmaya katılmayı :) benim civcivler ikiz canım bir de 6,5 aylıklar ondan biraz zorlanırım diye düşünüyorum :9:

fırın makarna değil canım böyle değişik soslu süper bir erişte tarifi de işte benim miniklerin insafına kaldım :)

Ben senin başaracağına inanıyorum tatlım hadi başla hazırlıklara sen:34:

Buna katılmalıyım. Benim alanım!:27:

Hadi görelim o zaman :34:

Hadi bakalım hayırlı olsun makarnalar :34:

Eftenim senin burada ne işin var :4::4:

Merakla bekliyorum , güzel tarifler.

Back
X