- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Zaten tipik turk yemekleri daha cok begeni aliyorHafta içi biraz zor canımCuma,Cumartesi yapabilirsem yaparım
Olmadı bir salçalı makarna patlatırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten tipik turk yemekleri daha cok begeni aliyorHafta içi biraz zor canımCuma,Cumartesi yapabilirsem yaparım
Olmadı bir salçalı makarna patlatırım
![]()
Hadi hayırlı olsunSonunda açıldı![]()
Hadi hayırlı olsun![]()
Valla canim hamilelik doneminde hic firsatim.olmadi gecen hafta dogum.yaptim bebisde kuvezde anliycagin kafa baya dolu su donemleri atlatirsam Allahin izniyle gelirim.insallah:)
O zaman ben salçalı makarnamı kapıp geleyimZaten tipik turk yemekleri daha cok begeni aliyor![]()
Valla canim hamilelik doneminde hic firsatim.olmadi gecen hafta dogum.yaptim bebisde kuvezde anliycagin kafa baya dolu su donemleri atlatirsam Allahin izniyle gelirim.insallah:)
Canım hayırlı olsun.Analı babalı büyüsün inşaallahValla canim hamilelik doneminde hic firsatim.olmadi gecen hafta dogum.yaptim bebisde kuvezde anliycagin kafa baya dolu su donemleri atlatirsam Allahin izniyle gelirim.insallah:)
Ben de bugün tarihlere bakmıştım kaç gün kaldı oylamaya diyeKatılım başlama tarihi : 1 Ekim 2017
En son başvuru tarihi : 22 Ekim 2017
Oylama başlama tarihi : 23 EKim 2017
Katılım için son 3 gün![]()
Mmmmm.... Makarna,en sevilen ve vazgeçilmezimizKatılım başlama tarihi : 1 Ekim 2017
En son başvuru tarihi : 22 Ekim 2017
Oylama başlama tarihi : 23 EKim 2017
Katılım için son 3 gün![]()
Hadi bakalım canım tarifini mutlaka bekliyorumMmmmm.... Makarna,en sevilen ve vazgeçilmezimiz
Aslında birbirine benzer tarifleri olan bir kategori. Kıymalısı,peynirlisi,salçalısı,yogurtlusu.. Ne katsan herşey yakışıyor
Makarnalar kategorisinde Lazanya ile katılmıştım,eski yarışmalarda.. Çok beğenilmesine rağmen kazanamamıştım :))
Yarın fırsat bulursam yine çok beğendiğim bir makarna çeşidi ile katılabilirim![]()
18 tarif olmuş
19. ve 20. tarifi bekliyoruz![]()
İnşaallah canım daha iki gün varYetmezzz daha fazla olalım
Çok zevkli oluyor çeşit çeşit insanlarla aynı heyecanı paylaşmak![]()
Yahu hep bezeri tarifler oluyor18 tarif olmuş
19. ve 20. tarifi bekliyoruz![]()
Daha yapılmayan tarifler varYahu hep bezeri tarifler oluyorMakarna yani,ne kadar Farklı çeşit çıkabilirki? Kek kategorisi olursa çok değişik şık bir tarif aklımda
![]()
Tabiki... çeşit çok gerçekten. Ama benzer gibi,yani ana malzeme aynı. Makarna.. o kadar çok çeşitli sunumlar ve karışımları varki.Daha yapılmayan tarifler var![]()
O zaman onlardan biri ile bekliyoruzTabiki... çeşit çok gerçekten. Ama benzer gibi,yani ana malzeme aynı. Makarna.. o kadar çok çeşitli sunumlar ve karışımları varki.