- Emoji Skoru
- 27.720
- Puanlar
- 748
Aynen öyle canım benim de tahminimce alimiyon birinci olur gibi bi his var patlıcanı çok seviyor kk çunki :) herşey değişebilirSen yine de çok kaptırma kendini,geçen sene bildirimden önce 3 kişi sırayla birinciydik.Bildirimlerden sonra oylar tamamen değişti,kaptırınca daha kötü oluyor geriye gidince
Bu kategori çok zorlayıcı, kestiremiyorum kimin birinci olacağınıSen yine de çok kaptırma kendini,geçen sene bildirimden önce 3 kişi sırayla birinciydik.Bildirimlerden sonra oylar tamamen değişti,kaptırınca daha kötü oluyor geriye gidince
Değerli oyunuz için çok teşekkürlerİlk gördüğümde oyum kesinlikle bu tarife dediğim bir sunum vardı (Köz Patlıcanlı Ravioli )ama oyum beğendiğim bir başkasına nasip oldu.(Rigatoni Pie (Makarna Pastası))
Hepsi çok başarılı.Ellerinize ,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun..
Bildirim gitmicek mi?? @Kazen abiye söyleseniz..İlk gördüğümde oyum kesinlikle bu tarife dediğim bir sunum vardı (Köz Patlıcanlı Ravioli )ama oyum beğendiğim bir başkasına nasip oldu.(Rigatoni Pie (Makarna Pastası))
Hepsi çok başarılı.Ellerinize ,emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun..
bildirim yollanmadigi oldu muBildirim gitmicek mi?? @Kazen abiye söyleseniz..
Yoo olmadı.. illa çatlıcaZbildirim yollanmadigi oldu mu
hiii iyice delirrelim siye ediyolardir belkiYoo olmadı.. illa çatlıcaZ
Kız senle oyumuz aynı... sen delir banane :))hiii iyice delirrelim siye ediyolardir belkiozellikleee senlr asliii delirsin diye ediyolar
sen bakma banaaKız senle oyumuz aynı... sen delir banane :))
Kulağıma söyleBirincinin kim olacagini tahmin edebiliyorum ama kimsenin umudunu kırmamak adına soylemiycuum tabi
OlmazKulağıma söyle
Olur olur
Olmaz olmazOlur olur