Makarnalar Makarnalar

En başarılı bulduğunuz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    635
  • Anket Kapalı .
Dur bakalim cnm ya her şey bitmis gibi yazmissin:) bu isler hic belli olmaz belki son anda gecebilirsin aramizdaki oy farki 8 cok degil hani. Hakkimizda hayirlisi insallah son anda kaybetsem de hic uzulmem ha sana ha bana

Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım

Ben de şimdiden tebrik ederim @TurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan
Son ana kadar 1.olduguma inanmicam canım:))

Bu sefer de seninle birlikte ikinci olacağım galiba canım

Ben de şimdiden tebrik ederim @TurkuazKrampon güzel yarışma oldu, çok yakışacak madalyan
Cok guzel yazmissin cnm eline saglik:)

Cok guzel yazmissin cnm eline saglik:)
Teşekkür ederim tatlışım
Bir dahaki kategoriye de bekleriz, birinciliğin şimdiden hayırlı uğurlu olsun

ne güzel yazdin

Öncelikle @TurkuazKrampon arkadaşım tebrik madalya profiline çok yakışacak. Son olarak kendi adıma çok eğlendim bi kaç gündür yaşadığım heyecanı tarif edemem güzel yarıştık
Bir sonraki kategoriyi 4 gözle bekliyorum.

Canim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariduygulandim birazcıkın

Canim benim tesekkur ederim iyi yurekli kk hatunlariduygulandim birazcıkın
Evet tebrikler canim şuan hangisi olsa yerdim dediğimin iclerinde sende 3 favorimin arasindaydın, ama diğer üyeninki el yapımı olduğu icin ona oy vermiştim. Darısı bizim başımıza

Evet tebrikler canim şuan hangisi olsa yerdim dediğimin iclerinde sende 3 favorimin arasindaydın, ama diğer üyeninki el yapımı olduğu icin ona oy vermiştim. Darısı bizim başımıza
Insallah cnm sizde birgun 1.olursunuz ben o gün hic gelmez zannediyordum ama geliyor galiba:)

Insallah cnm sizde birgun 1.olursunuz ben o gün hic gelmez zannediyordum ama geliyor galiba:)
InsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumda ama katılmak bile güzel heyecanlı ♡

InsAllah canim hayirlisi ♡ Ben zaten birinci olacağımı sanmiyordumda ama katılmak bile güzel heyecanlı ♡
Senin tarifin neydi? Bu isler hic belli olmiyor cnm . Digerlerinde cok hevesli katılmıştım bunda hic heves etmedim yine olmaz diye:) takip edemedim bile digru durust

`