- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Ne zaman yayınlanır konum bilmiyorum ama heyecanla bekliyorumHadi bakalım bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman yayınlanır konum bilmiyorum ama heyecanla bekliyorumHadi bakalım bekliyorum![]()
Geldi geldiNe zaman yayınlanır konum bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum![]()
Yaptığım yemeği (makarna bile olsaGeldi geldi![]()
Eğlenceli bulmana memnun oldum canımYaptığım yemeği (makarna bile olsa) paylaşmak çok eğlenceliymiş gerçekten
![]()
Diyet bozduruyor amaEğlenceli bulmana memnun oldum canımBen de senin gibiyim her zaman heyecanlanıyorum
![]()
dün koca bi tabak makarnayı hüplettimBen de ondan korkuyorum yoksa ben de yapacağımDiyet bozduruyor amadün koca bi tabak makarnayı hüplettim

Yap yap, yersen de ben söylemem kimseyeBen de ondan korkuyorum yoksa ben de yapacağım![]()
Katilacan mi nevosumBen de ondan korkuyorum yoksa ben de yapacağım![]()
Amanın ispiyoncu var

Belli değil canımKatilacan mi nevosum![]()
Amanın ispiyoncu var![]()
Senin katılmadığım yarışma hatırlamıyorumBelli değil canımÖyle bir eserse katılabilirim
![]()
bende enerjik hissederssem inşallah katilacam 
Aman çağırma Miu'yutibi cinimm bir miuuu dimimi bikirrr
Senin katılmadığım yarışma hatırlamıyorumbende enerjik hissederssem inşallah katilacam
![]()

Ben de aynı soruyu sormaya geldimDün saat 18.00 de yayinladim tarifi ama hala denetimden gecmedi mi acaba![]()

Kazen henz siteye girmemiştir,benim madalya da kaç gün sonra geldiDün saat 18.00 de yayinladim tarifi ama hala denetimden gecmedi mi acaba![]()