- Emoji Skoru
- 14.691
- Puanlar
- 408
Su çok güzel gelseneAyyyy =))) korkuyorum bennn =))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su çok güzel gelseneAyyyy =))) korkuyorum bennn =))

Haaaaa@deynepnaz ayy ben onu iğrenç esprim için yaptım![]()
Tarifler güzelHaaaaaama espri iğrenç değil ki,gayet hoş yarışmaya göre
![]()

Benim aklımda 2 tarif vardı biri yapıldı,inşallah diğeri de yapılırTarifler güzelYapılmayan kaldı mı
@FAZLANAZLI farklı bir tarif ile gelecekti acaba ne zaman gelir![]()
(bu smileyi de kullanmayalı çok oldu,burada bari kullanayımOlsun,arkasından açıklamanı yapmışsın@deynepnaz ama yanlış anlaşılmış![]()

Aslında daha bir sürü tarif var.Bana tek şaşırtıcı mantı makarnayı yorum yazanların ilk kez görmesiBenim aklımda 2 tarif vardı biri yapıldı,inşallah diğeri de yapılır
Ben de 11. kim diye merak etmiştim(bu smileyi de kullanmayalı çok oldu,burada bari kullanayım
)

Resimlerini çok beğendim çok doğal görünüyor.Telefon ile mi çektin@deynepnaz ama yanlış anlaşılmış![]()
Evet ,fazla bilinmiyormuş.Aslında daha bir sürü tarif var.Bana tek şaşırtıcı mantı makarnayı yorum yazanların ilk kez görmesi
Bakalım ondan önce yapan olmazsa![]()
İnşaallah gelir yoksa biz el atacağızEvet ,fazla bilinmiyormuş.
Geçen sene de makarna kategorisine talep çok olmuştu,bakalım değişik ,bilmediğimiz tarifler de gelecek mi?![]()
Ben el atmamİnşaallah gelir yoksa biz el atacağız![]()

Ona ben de şaşırdımAslında daha bir sürü tarif var.Bana tek şaşırtıcı mantı makarnayı yorum yazanların ilk kez görmesi
Bakalım ondan önce yapan olmazsa![]()
Bu kez profesyonel fotoğraf makinesi kullanıp birazda ışık ve kontrastla oynadımResimlerini çok beğendim çok doğal görünüyor.Telefon ile mi çektin![]()

Özgün çalıştığımı düşünüyordumİnşaallah gelir yoksa biz el atacağız![]()

Neyse daha vakit var...Kimse yapmazsa aklımdakini yapabilirimBen el atmam.Yoksa mideye gider bayağı,canım istiyor karbonhidrat zaten
Sen zaten yemiyorsun,baklava da açsan sorun olmaz![]()
Çok güzel olmuş canım her zaman böyle bekliyoruzOna ben de şaşırdım
Bu kez profesyonel fotoğraf makinesi kullanıp birazda ışık ve kontrastla oynadım
Özgün çalıştığımı düşünüyordum![]()
Yapılan tarif ne olaki?Benim aklımda 2 tarif vardı biri yapıldı,inşallah diğeri de yapılır
Ben de 11. kim diye merak etmiştim(bu smileyi de kullanmayalı çok oldu,burada bari kullanayım
)
Mantı makarnaymışYapılan tarif ne olaki?![]()

Sen iste reyiz!Çok güzel olmuş canım her zaman böyle bekliyoruz![]()

Sahi mi?Mantı makarnaymış![]()