- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
Aynen yaZaman ayırmamak değilde, herkesin ilgi alanına girmiyormuş
Verecekleri 1 oy yani, toplasan 3 dk sürecek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaZaman ayırmamak değilde, herkesin ilgi alanına girmiyormuş
Verecekleri 1 oy yani, toplasan 3 dk sürecek..
Onu bizim bi arkadaş yapmıştı da kiblemişlerAynen yaNevoşa söyleyelim de bdv ye de link atsın
![]()
Gerçekten miOnu bizim bi arkadaş yapmıştı da kiblemişler
Çok ciddi konu konuşuyorlardı heralde![]()
EvetGerçekten mi![]()
Bu KİP butonunu küfür, hakaret vb... yorumlar için koymuşlar, saçmalamışlar yaniEvetCeza almadı tabi de, rahatsız olacak ne varsa artık
![]()
Konu heyecanlıydı sanırımBu KİP butonunu küfür, hakaret vb... yorumlar için koymuşlar, saçmalamışlar yaniSadece eklemeyin demeleri yeterli, hem ne var yani linkin zararımı var onlara
![]()
Haklısın canım bazılarıyla hiç dalaşmamak lazımKonu heyecanlıydı sanırım
1000 çeşit insan var, kimin ne zaman neye saldırıya geçeceğini kestiremiyorsun![]()
Canım yeni uygulama o, profilime tıkladığında dürt çıkıyor ordan dürtüyorsunKim kimi şikayet etmiş nolmuş nolmuş?![]()
pinkstrap pinko sen banı nasıl dürttün o ne ya öğrenceğim çok şey var
![]()
Anaaaa beni özlediğinde dürt olurmu pinkoo ben işe dalıyorum ofiste hatırlat kendiniCanım yeni uygulama o, profilime tıkladığında dürt çıkıyor ordan dürtüyorsun![]()
Teşekkür ederim tatlımAnaaaa beni özlediğinde dürt olurmu pinkoo ben işe dalıyorum ofiste hatırlat kendiniBu arada o ne güzellik cicim
![]()
Yok kız saklamıyorum öyle bakılcak kadar güZel değilimdirTeşekkür ederim tatlım
Bende sana demek isterdim ama sen kendini benden saklıyorsun![]()
Hadi hadi, ben öyle duymadım amaYok kız saklamıyorum öyle bakılcak kadar güZel değilimdir![]()
Ben niye göremiyorumAnaaaa beni özlediğinde dürt olurmu pinkoo ben işe dalıyorum ofiste hatırlat kendiniBu arada o ne güzellik cicim
![]()
Neyi merak ettinBen niye göremiyorumMerak ettim:)
Seni:) Yanlış mı anladım yoksaNeyi merak ettin![]()
Yok canım doğru anlamışsın :) İzlediklerim görüyor sadeceSeni:) Yanlış mı anladım yoksa![]()
Hımm tamam o zaman:)Yok canım doğru anlamışsın :) İzlediklerim görüyor sadece![]()