Lan şimdi oy vermeye gelenler okucak fake sanıp vazgeçcek kızlaaaaaarEnHarbiKiz heexee sizi yiceeeem
Yok annem cok uzaklarda, sosu kedilerim makarnayi da esim yapti, ben de fotografladimYarışma şartları malum.. Maksat ortalık kızışsın
Harbininkinide eşi yapmış
Heexee de annesine yaptırmış
Kk nın ddikodular bende
Bu bir ititraf olarak kayıtlara geçti
Bunu onceden konustugumuzu saniyordumYaaa gece gece baktım tariflere
Çok kararsız kaldım hangisine oy versem
Makarnayı kendi açanlar olmuş çok şaşırdımmaşallah diyeyim
Ellerinize sağlık:)
Iyi ki farketmissin, tesekkur ederimtesadüfen fark edip kullandım oyumu...
keşke başlıkta geçse oylama diye,
katılım az görünüyor
hepinizin ellerine sağlık yeniden arkadaşlar
başarılar dilerim...
Eşlerinizde marifetli
Yok annem cok uzaklarda, sosu kedilerim makarnayi da esim yapti, ben de fotografladim
Bunu onceden konustugumuzu saniyordum
Iyi ki farketmissin, tesekkur ederim
Geçenlerde gece bakmayayım demiştim ama yine geceye denk geldi
Yok annem cok uzaklarda, sosu kedilerim makarnayi da esim yapti, ben de fotografladim
Bunu onceden konustugumuzu saniyordum
Iyi ki farketmissin, tesekkur ederim
Baliktir, kirmizi ettir sever yapmayi ama gerisine kolay kolay karismazEşlerinizde marifetli
Bazı hemcislerim şanslı doğuyor
Cennet papaganlarinin omur boyu tum masraflarini ustleniyorum, ver artik su oyuGeçenlerde gece bakmayayım demiştim ama yine geceye denk geldi
Hala bakıyorum bu arada
Benim ki sadece yerBaliktir, kirmizi ettir sever yapmayi ama gerisine kolay kolay karismaz
Sende durum ne?
Ş anda tatlarını düşünüyorumCennet papaganlarinin omur boyu tum masraflarini ustleniyorum, ver artik su oyu
Yok bizde fifty fifty, hatta simdi ders donemim, cogunu ona yikiyorumBenim ki sadece yer
Sabah karnım acıktı diye uyandırır
Adamın gözünde aşçıyım
Bizim yememiz 30 saniye surduŞ anda tatlarını düşünüyorum
Tasliyacaklar beni burdaŞ anda tatlarını düşünüyorum
Nasıl başladıysanız öyle gider bence, doktoraya kadar yolun varYok bizde fifty fifty, hatta simdi ders donemim, cogunu ona yikiyorum, gerci acisini cikaracak gibi bir his var icimde ama
Yok yok son 1.5 ayim, sonra beter edecek beni bence, cok bilendi bu ara, ise gitmeden sandvic yapip gidiyor dusun kalkip ders caliscam diye, ama acik acik soyluyor bittin kizim sen diyeNasıl başladıysanız öyle gider bence, doktoraya kadar yolun var
Diloş itiraf et sende rahatla,bizde hasedimizden catlamayalimLan şimdi oy vermeye gelenler okucak fake sanıp vazgeçcek kızlaaaaaarEnHarbiKiz heexee sizi yiceeeem
EvetOylama çok çekişmeli devam ediyor
Daha vakit varEvethenüz editörler bile gelip oy kullanmadı, dikkatini çekerim
Elime megafon alip duyuru yapasim varDaha vakit varDaha çok oy gelir
Ay bi ara bir baktim birinci olmusum, simdi gene dilaraya gecmis, pek tatli bir heyecanmis yahuOylama çok çekişmeli devam ediyor
Sen oylamayı bile bugün farketmişsin sana oy yokElime megafon alip duyuru yapasim varoylarr harbiyeee,oylarr harbiyeee bu da harbiye acik hava konseri duyurusu gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?