- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.449
- 1.423
- 61
güzel şeyler çıkacakben mercimek yapıcam en klasik
kahve içiyorumsağol canım gel beraber olsun
![]()
Mercimeği boşver bilşnen bişey zaten farklı olsun el açması bu bence.
Afiyet olsun yarasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel şeyler çıkacakben mercimek yapıcam en klasik
kahve içiyorumsağol canım gel beraber olsun
![]()
Günaydın Dilara.Günaydın Adra![]()
Yani şunu kastettim hani evde mi öeksem dışarrda mııBu tarz benim
![]()
Gayet iyisin bence.Hadi bakalım herkes neler yapacak göreceğiz
Hiç bu kadar kilo almazdım 56 olmuşum ne feci demibişeyler daha düşünmem lazım
![]()
Evet özledim.Nasılsın beni özledin mi![]()
Gayet iyisin bence.![]()
Gardrop aynasından selfie yapcamOnu bende sordum fark etmez dedi margi,dışarda birinin çekmesi lazım,gerçievde de olsa eşin halleder belki resim işini
Anaaa ben senden şişkoyum annneeemmmmDaha önceden 45 filandım yani,uçuyordum o zamanda50 tam geliyor bana
İstiyorum aslında ama korkuyorummmm makyaj yarışmasında demediklerini bırakmadılar şimdi de elimize kokunuza dalarlar diye korkuyorumEvet özledim.Kombin yarışmasına katılacakmışsın.
![]()
45 çok az.Daha önceden 45 filandım yani,uçuyordum o zamanda50 tam geliyor bana
Gardrop aynasından selfie yapcam![]()
Anaaa ben senden şişkoyum annneeemmmm![]()
Yok o kadar da dalamazlar.İstiyorum aslında ama korkuyorummmm makyaj yarışmasında demediklerini bırakmadılar şimdi de elimize kokunuza dalarlar diye korkuyorumBacak boyun şöle göbeğin böleee
![]()
Bende tonton hayal etmiştim hayallerim yıkıldııı yaa yerle bir oldum45 çok az.Ben seni tonton hayal etmiştim.
Yaza olursun 50.
![]()
En güzeli o zaten,yüzünüde saklarsınn
Dediğim kilo bir zamanlardı diloşş şimdi tombak oldum 56 oldum![]()
İstiyorum aslında ama korkuyorummmm makyaj yarışmasında demediklerini bırakmadılar şimdi de elimize kokunuza dalarlar diye korkuyorumBacak boyun şöle göbeğin böleee
![]()
45 çok az.Ben seni tonton hayal etmiştim.
Yaza olursun 50.
![]()
Nefesimiii tutcam gebermesem iyiYok o kadar da dalamazlar.Göbeğini içine çek resim çekerken.
![]()
el açması mıMercimeği boşver bilşnen bişey zaten farklı olsun el açması bu bence.
Afiyet olsun yarasın![]()