ıııııııhhhhhhhhhhhhYarışmaya sende katıl, senin yaptığını ben yapayım, bak nasıl veriyorsun, deneyek mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıııııııhhhhhhhhhhhhYarışmaya sende katıl, senin yaptığını ben yapayım, bak nasıl veriyorsun, deneyek mi![]()
Selam Nerelerdesin sen :)Selamm![]()
Evet sen bütün gece deli ettin bizi
Ne.. Ben mi?![]()
Şu an halimi görsen ikisi de kucağımda,laptop koltuğun kolunda vallahi
Sen de çok tatlısın canım
Sana yakınlık duymamda ki bir sebepde hayvanlara olana aşırı sevgin![]()
Bu tarz benimdeydimSelam Nerelerdesin sen :)
Beni de kimse dürtmüyorBeni niye kimse dürtmüyor diyecektim ki; Megcim dürtmüş![]()
Aman Allah'ım bu gözler bunlarıda mı görecektiEvet sen bütün gece deli ettin biziNiye benim gibi uslu olmuyorsun
![]()
Hoşgeldin ne haberBu tarz benimdeydimsen nerelerdesin kizzz
Ben burdan ayrılamam pazartesiye kadarBu tarz benimdeydimsen nerelerdesin kizzz
Senin için ben kendimi öne attım daha ne olsunAman Allah'ım bu gözler bunlarıda mı görecekti
Ben gayet akıllı uslu geldim topiğe, birde ne göreyim, yeşilleriyle Meg bana komplo kurmuş, onu atlattım bu sefer tehditler başladı
Onlarıda atlattım, ben suçlu oldum![]()
Hos buldummm. İyidirr,senden?Hoşgeldin ne haber![]()
Sen yarismaya bile katilmadin ne isin var burdaBen burdan ayrılamam pazartesiye kadar
Mümkünatı yok, kıpırdatamazsınız![]()
Aa üstüme iyilik sağlık, niye kızSapıklığa 1 adım uzaktasın![]()
HoşgeldinSelamm![]()
Ben seni dürtmüştüm Nevoş, karşılık gelmeyince dürtülmek istemiyor dedim demekBeni de kimse dürtmüyor![]()
GELİYİ corbanın fotosu bakkkkkBen burdan ayrılamam pazartesiye kadar
Mümkünatı yok, kıpırdatamazsınız![]()
Ama sen buranın sorumlusu, benim görümcem, aynı zamanda da idolümsün, beni korumak görevin gibi birşeySenin için ben kendimi öne attım daha ne olsun![]()
Hos buldummHoşgeldin![]()