Evet öyle duruyorsun bu sefer biz açmıyoruz konuyuHiç kurban gibi durmuyorum artık demi, can atıyorum yarışmak için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet öyle duruyorsun bu sefer biz açmıyoruz konuyuHiç kurban gibi durmuyorum artık demi, can atıyorum yarışmak için![]()
Bir sonraki yarışmada, naz yapcamEvet öyle duruyorsun bu sefer biz açmıyoruz konuyu![]()
Bu kadar istekli olduğunu belli etme.Hiç kurban gibi durmuyorum artık demi, can atıyorum yarışmak için![]()
Ama enlede ne var ki Ben bi ısınamadığıma oy vermedim herhalde :)Nevoşumgilim yörü en'lere
Bana oy versene ay rezil oluyorum ya
Zaten hepitopu kac kategoride aday olmuşuz
Bidaha bırakıp gitmeycem buraları![]()
Bundan sonra öyle yapıcam, acemiliğime denk geldiBu kadar istekli olduğunu belli etme.Belki diyeceksin sonra da olabilire döndüreceksin işi.
![]()
Evet öyle oldu.Bundan sonra öyle yapıcam, acemiliğime denk geldi![]()
Adımın gectiği yerler vaaaarrrr ucunda rezil olmak vaaarrrAma enlede ne var ki Ben bi ısınamadığıma oy vermedim herhalde :)
Bir şey olmaz ya, stres yapma. Kime, niye rezil olasın, en azından adın iyi şeylerde geçiyorAdımın gectiği yerler vaaaarrrr ucunda rezil olmak vaaarrr![]()
Kim bu FazılEvet öyle oldu.Bak biz olabilir de olmayabilir de diyip çıkıyoruz işin içinden.
![]()
Reaksiyonda oynayan aslanparcasıKim bu Fazıl![]()
Hıı.. O dizide bitmiş ha :)Reaksiyonda oynayan aslanparcası![]()
Perşembeye alınmış ama 13 bölümde bitiyormuşHıı.. O dizide bitmiş ha :)
Selam söyleseydin.Adra az önce Fazıl burdaydı![]()
Hiç öyle düşünme.Adımın gectiği yerler vaaaarrrr ucunda rezil olmak vaaarrr![]()
Hain olmasın bu sefer.Konuşuyoruz kızlarla hakkında dedim
2 yeni teklif varmış düşünüyormuş