Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bekliyorsunuzayyy anaamm biz de bööm bööm bekleylim nevoş sultan![]()
sultaanım dün yapamadımNiye bekliyorsunuzYakında yapabileceğiniz tarif kalmayacak
![]()
O zaman kolay gelsin canımsınsultaanım dün yapamadımama şey bugün yapcam inşallah ..hem alışverişimi bilem yaptım dün makarnam için
![]()
AblamBenyaptım bile,
resimleride akşama halledeceğiz
![]()
![]()
Ablam
Con conlu tarifini bekliyorum![]()
ahaaa yine karşılıklııı sallıyonuz kafaları burda bi işvarBenyaptım bile,
resimleride akşama halledeceğiz
![]()
![]()
Ellerine sağlık AblacımNevoşumm
Valla conconlu oldu mu bilemem artık,karar sizlerin![]()
ben az önce katılcammı dedim yanlış demişim güzel ablam...ne işim var conconlu yemeklerin içindee ayy kokttuuuumAblam
Con conlu tarifini bekliyorum![]()
Biz birbirimizi görünce hep kafa sallıyoruz
farkettimBiz birbirimizi görünce hep kafa sallıyoruz![]()
tarifler çok güzelller ya çok müthiş görünüyorlar8. tarifimiz gelmiş![]()
Korkma canım senin tariflerinde genelde iddialı oluyorben az önce katılcammı dedim yanlış demişim güzel ablam...ne işim var conconlu yemeklerin içindee ayy kokttuuuum![]()
Yıllardır böyle selamlaşıyoruzfarkettimbi anlamı var tam çözemedim dahaa
![]()
Maşallahtarifler çok güzelller ya çok müthiş görünüyorlarbu arada tam bu mesajı yazarken kızım anne diye ağlayarak uyandı yaaa valla bildiğin anne dedi ilk kez.
yada bana öyle geldi bilmem
![]()
oo maşallah size arada bna da sallayın kafaları bi hoş oluyoYıllardır böyle selamlaşıyoruz3 yıldır falan
![]()
Tamam sana da kafa sallarızoo maşallah size arada bna da sallayın kafaları bi hoş oluyobakalım bu defa kini beğencekmisiniz çok heyecanlıyım...
![]()