• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Evet Canım Hemşom biz elimize geçen her yaprağı sararız:-)Ama en güzeli kiraz yaprağıdır bilirsin..:kk77:

Eşim kaç gündür başımın etini yedi bende yaptım:KK73:Ben çok yedin demeseydim 4. tabağı yiyecekti:KK70::KK70:
Ay bu çok güzelmiş
index.php
:KK9::KK9::KK9::KK9:
Topiğe uğrayan Malatyalı hemşerilerim var :KK73:Onlarda bilir tadını:KK45:
Ben önceden yemezdim üniversite yıllarıma kadar okula gidince memlekete ait ne varsa özler oldum ve sonradan yemeye sevmeye başladım.Ama fasulye yaprağı bence daha güzel oluyor :KK23::KK23::KK23:Ellerine sağlık canım ,afiyetler olsun.O bol soğanın kokusu geldi bile burnuma :cool::cool:

Ben önceden yemezdim üniversite yıllarıma kadar okula gidince memlekete ait ne varsa özler oldum ve sonradan yemeye sevmeye başladım.Ama fasulye yaprağı bence daha güzel oluyor :KK23::KK23::KK23:Ellerine sağlık canım ,afiyetler olsun.O bol soğanın kokusu geldi bile burnuma :cool::cool:
Haklısın canım özleyince,uzak kalınca bazı şeyler daha kıymetli oluyor..:kk77:
Birgün birlikte yemek nasip olur inşaallah:KK15:
Sağol canım:KK60:

trtde bir dizi başladı biliyonuzmu malatyalılar: )))))
benim hoşuma gidiyor izliyorum...
"şimdii onlarr düşünsünn"
de haydiiii ozaman diyor kadın çok hoşuma gidiyor: )

Meyra'cım buraya kadar gelmişsin bize bir makarna yaparsın artık:kk77::rolleyes::rolleyes:
Diyette misin hala:KK53:

evet diyetteyim canım: )))
bi ara katılıcam bu yarışmayada şuan değil, aklımda ama: )
bence şuan hanım bir adım önde gibi.... sanki o birinci olur gibi ama hiç bellide olmaz daha....

Back
X