- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
bizlerin şansının artması için mi katıl mayacaksın?Ben katılmayacağım canımAma çok idddialı yarışmacılarımız var
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizlerin şansının artması için mi katıl mayacaksın?Ben katılmayacağım canımAma çok idddialı yarışmacılarımız var
![]()
hiç kaçmaya niyetim yoktu vallaSen yaparsın yaparsınKaçmak yok
![]()
Yok canım olur mu öyle şeybizlerin şansının artması için mi katıl mayacaksın?
bence asıl bu kategoride lazım oluesun ablacım ben gibi kaçarsa herkesYok canım olur mu öyle şeyBen izlemede kalayım
Et kategorisinde katılım yok diye katıldım benden sonra katılım çoğaldıBu kategoride bana ihtiyaç yok
![]()
Bir yere kaçmak yokhiç kaçmaya niyetim yoktu valla
ben kaçmadım hem ablacım kazen kaçıttırdı beni
bundan sonra yarışma ne olur sence kategori olarak![]()
Söz verenler katılmazsabence asıl bu kategoride lazım oluesun ablacım ben gibi kaçarsa herkes![]()
Bir yere kaçmak yok
Bundan sonra ne olur şimdilik bilmiyorum![]()
tabi hazır canım bi kereliğinede haşlarsın katılırsın nede olsa senin karizma tavanlardaSöz verenler katılmazsaBenim tarif her zaman hazır
Makarna haşlar katılırım
![]()
tabi hazır canım bi kereliğinede haşlarsın katılırsın nede olsa senin karizma tavanlarda![]()
ben kaçmıyom amaBir yere kaçmak yok
Bundan sonra ne olur şimdilik bilmiyorum![]()
Hoşbuldum canım.Hoşgeldin Adra'cım![]()
olmaz valla derler ki değişiklik olsun diye böyle yaptı sadeliği seviyo derler
O zaman karizmam yerle bir olmaz mı
Haşlarım ama nasıl makarna haşlarım orası meçhul![]()
belki sade bişe yapar diycem ama hiç sanmam
Tamam canım sen bilirsinben kaçmıyom ama![]()
Ver gazıolmaz valla derler ki değişiklik olsun diye böyle yaptı sadeliği seviyo derler
hem olsa olsa ne kadar olur ki yerle bir etmeye kimsenin boyu yetmez öyle tavanlarda ki![]()
Hayırlısı olsun canım umarım bu eğlenceyi kaçırmazsınburnum da tütüyodu yarışmalarına katılmak
belki sade bişe yapar diycem ama hiç sanmam![]()
yoooooooo bişe verdiğim yok valla görünne köy kılavuz istemezTamam canım sen bilirsin
Ver gazı
Hayırlısı olsun canım umarım bu eğlenceyi kaçırmazsın![]()
Kablo döşüyorum Nevoş.Elektrik var mı elektrik![]()