Allah yardımcın olsunBen uykuda sayıklayanlardanımkonuşsan konuşup cevap veriyorum ama hatırlamıyorum
Uyukuda beni konuşturup sonra sen dedin ya diyor ben hatılamıyorum diyorum kızıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsunBen uykuda sayıklayanlardanımkonuşsan konuşup cevap veriyorum ama hatırlamıyorum
Uyukuda beni konuşturup sonra sen dedin ya diyor ben hatılamıyorum diyorum kızıyor![]()
Gerçek tabikiyeni kategori hayırlı uğurlu olsunilk sayfada yazan ödül gerçek mi
yoksa bir tek ben mi inandım
ödül güzelmiş ama tek başına gidilmez oraya 2 kişilik olsaydı erkek arkadaşımla giderdikGerçek tabiki![]()
Katılacak mısın düşünüyor musun?ödül güzelmiş ama tek başına gidilmez oraya 2 kişilik olsaydı erkek arkadaşımla giderdik
en iyisi 1.olmamak![]()
daha zamanı varmış bu aralar yapamam ama evet düşünüyorumKatılacak mısın düşünüyor musun?![]()
Tamam canım daha vaktimiz vardaha zamanı varmış bu aralar yapamam ama evet düşünüyorum![]()
tamam canımmm öyle yapayımTamam canım daha vaktimiz varNe zaman istersen o zaman hazırlarsın
Biz bekliyor olacağız
![]()
Evet bu kategori bayağı güzel ve çekişmeli olacaktamam canımmm öyle yapayımyarışmacılar ne kadar hızlı daha dün açıldı bugün 3 tarif var
makarna olunca katılım baya çok olacak sanırım![]()
Evet bu kategori bayağı güzel ve çekişmeli olacakMakarna sevmeyen yok
hediye şahane daha ne olsun
![]()
Evet çok eğlenceli olacakeğlenceli olacağı kesin yarışmacı da çok Kazen bile katılıyor yanibelki de hediyeyi kendi alır onun tarifini çok merak ediyorum gerçekten
![]()
inşallah canımEvet çok eğlenceli olacakAğzımızın tadı hiç bozulmasın inşaallah
Ben de çok merak ediyorumKatılmayı düşünenler onun tarifini bekliyor
![]()
Sana da kolay gelsin canıminşallah canımheyecanlı olacak desene
herkese başarılar dileyelim
![]()
teşekkür ederim Nevoş sana da kolay gelsin şimdidenSana da kolay gelsin canım![]()
Teşekkür ederim canımteşekkür ederim Nevoş sana da kolay gelsin şimdiden![]()