- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
şimdi baktım yazıyomuş gerçektenYok yok kızmam ben![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi baktım yazıyomuş gerçektenYok yok kızmam ben![]()
niye bana cevap yok
Masaüstünü açmaya üşeniyorum![]()
Bu yarışma sana bir boy küçük hanım abla.Boşver bin jetine dolaş dünyayı.Bizi de küçük hayallerimizle baş başa bırak.
![]()
Peki o zaman.Olurmu herşeyi sizler için yapıyorum![]()
şimdi baktım yazıyomuş gerçektenyer yazmıyor ama bir de kesin tek kişiliktir ulaşım da pek tutmaz ki zaten ben gidiyom
![]()
şartlar bana uyuyor hazırlığımı yapayım iş yerinden izni ayarla bavulu hazırla falan derken zaman kaybı olmasın sonraNette baktım da asos yazıyor yeri..
Nereye gidiyorsun şimdiden![]()
şartlar bana uyuyor hazırlığımı yapayım iş yerinden izni ayarla bavulu hazırla falan derken zaman kaybı olmasın sonra![]()
Yoooo kim kazanırsa yan odasını rezerve etcemmmne fikri yarısını ödemeyi mi teklif edicenohh ne tatil olur he kaç günmüş
1 mi
![]()
Uff doğru valla hiç bi yere tek gidemiyorumŞoförde tahsis ediyorum kapıdan alacak havaalanına götüreceközel jetim varda söylemesi ayıpp
Tek bırakmaz bu seferde anca beraber kanca beraber der,malum işler yoğun gitme şansın sıfıra indiii
İlk mesajda vardı..
hahaha evetŞimdiden hazır olayım diyorsun yani![]()
eneeee deliye bakYoooo kim kazanırsa yan odasını rezerve etcemmmMakaat gıcıklııık
![]()
Uff doğru valla hiç bi yere tek gidemiyorum![]()
E sen kazan gör bak duvarına duvarına vurcam gecenin köründeeehahaha evet
eneeee deliye bakgelme kız yan odama
![]()
Ay tatil olunca hayatta memlekete gidince bende geliyorum diyo benden önce kaynanası iyi bakıyo tabeeBırakmaz mı hiç tek başına seni
birinciye tatil mi ödülnerde ne zaman
tam bana göre bir ödül kazanmalıyımmm
![]()
Ay tatil olunca hayatta memlekete gidince bende geliyorum diyo benden önce kaynanası iyi bakıyo tabeeŞaka bi tarafada anlayışlıdır tek gider gelirim il dışına ama konu tatil keyif olunca gideceğim yere benden önce kaçar kocam
![]()
Ama ablacım şu da bi gerçek sıkıntılı bi mesleğimiz var güvenlik açısındam tek bi yere gidemem yani daha iki gün önce tehdit edildik evde kaldım iki gün çalışmadım bizim iş sıkıntı yaaaTatil olunca birçoğu bırakmaz zaten
Tarifiii görelimmmmben ilk kez katılıorum ama yazık bana ben kazansam nolur sanki![]()
ne iş yapıyosun kiAma ablacım şu da bi gerçek sıkıntılı bi mesleğimiz var güvenlik açısındam tek bi yere gidemem yani daha iki gün önce tehdit edildik evde kaldım iki gün çalışmadım bizim iş sıkıntı yaaa![]()