• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ama ablacım şu da bi gerçek sıkıntılı bi mesleğimiz var güvenlik açısındam tek bi yere gidemem yani daha iki gün önce tehdit edildik evde kaldım iki gün çalışmadım bizim iş sıkıntı yaaa:KK12:

Güvenlik sorunu varsa tek başına çıkma zaten riskli olur..
Allah saklasın canım ya..

E sen kazan gör bak duvarına duvarına vurcam gecenin köründeee:KK45::KK45:
ooo dişe diş kana kan demek haa
savas-mi-istiyorsun-kamon_467784_m.jpg

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Güvenlik sorunu varsa tek başına çıkma zaten riskli olur..
Allah saklasın canım ya..
Valla abla cahil imsan çok ne yazıkki konuşarak anlaşamayan insan kesimi kalkıp insanı eşi çocuğuyla tehdit ediyor işte :KK51: Çoğu cesaret edip yapmıyor bişi ama rahatsız edici korku içinde oluyor insan :KK42:

vuslattt

imzaa senin miydi az önce hani uçurumdan düşen şimdi çıkmıyor ama :KK57:

çok güzelmiş diyecektimm :KK48::KK37::KK37:
Evet canım benim imzam, güzel değil mi:D

Katılıyormuşum vuslatım hediye süper baksana :KK19::KK19:

Evet ablacım hediye süper:rolleyes:Kazanıp gidebilecekler çok şanslı:cry:

niye bana cevap yok :KK61:
Canım kusura bakma, telefondan yazdığım için geriden geliyordum:oops:Masaüstüne geçtim o da yarım saatte ancak açıldı:KK35:

ooo dişe diş kana kan demek haa
savas-mi-istiyorsun-kamon_467784_m.jpg

Valla abla cahil imsan çok ne yazıkki konuşarak anlaşamayan insan kesimi kalkıp insanı eşi çocuğuyla tehdit ediyor işte :KK51: Çoğu cesaret edip yapmıyor bişi ama rahatsız edici korku içinde oluyor insan :KK42:

Cahille uğraşmak daha tehlikelidir,bilirsin ki boş atıp tutar ama yinede dikkatli olmak ta fayda var..

Evet canım benim imzam, güzel değil mi:D

Evet ablacım hediye süper:rolleyes:Kazanıp gidebilecekler çok şanslı:cry:

Canım kusura bakma, telefondan yazdığım için geriden geliyordum:oops:Masaüstüne geçtim o da yarım saatte ancak açıldı:KK35:

Hak eden kazansın diyorumigitsin güzelcene tatilini yapıp dönsün:KK55:

O kadar uğraştım pc yi açıp rahat rahat yazmak için, şimdi gidiyorum kızımı uyutmaya:cry:
Tatlı sohbetler:KK68:

Gelelim vaatlere :KK73::KK73:
Herkese bedava akbil,mahalle aralarına çocuk parkı yapılacak :KK46::KK46: yollar asfaltlanacak,binalar boyanacak :D:D kadın günleri yapılacak dolmalar sarmalar yenecek :kk77::kk77: spora gidilecek :KK70::KK70: bunların hepsi ücretsiz olacak..:KK76::KK76:
Oy için aceleci davranmışım:D Fikrimi değiştirdim, bütün vaatleri göreyim, birde yemeklerinizi görelim tabi:KK70:

Back
X