Acil servis gibi burasıSağol canım
Daha yarışmanın açılmasına var, iyileşiriz o zaman kadar :) Olmadı @Elif iğnesiyle gelir iyileştirir bizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acil servis gibi burasıSağol canım
Daha yarışmanın açılmasına var, iyileşiriz o zaman kadar :) Olmadı @Elif iğnesiyle gelir iyileştirir bizi![]()
Ablam bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemişlerdir
Ablam bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemişlerdir![]()
Her türlü faydalanabiliyorsun burdan :) Hem tarif öğreniyorsun, hem sohbet ediyorsun, hastaysan iyileşiyorsun, üzgünsen gülümsüyorsun... yok yok anlayacağınAcil servis gibi burası![]()
Kırarsın vallahiÇok güzelim ayol tersini söyleyenin ağzını burnunu dağıtırım![]()
Göster bakim kendi bana, anca öyle güzel derimÇok güzelim ayol tersini söyleyenin ağzını burnunu dağıtırım![]()
Zaten ilk gördüğümde hemen sen aklıma geldin , avatarınla öyle bir iz bıraktın ki , seni hep öyle hayal eder oldum hanım ablaYaşlı hatunnn beaa,imzanın altında yazan yazıya baksana ne yazmışım orada
Kandırdımişteeee
Süper nene oda beğendimm vallabu neneler kesişn kardeştir
![]()
Evet burdan ayrılmayın lütfen.Her türlü faydalanabiliyorsun burdan :) Hem tarif öğreniyorsun, hem sohbet ediyorsun, hastaysan iyileşiyorsun, üzgünsen gülümsüyorsun... yok yok anlayacağın![]()
Kırarsın vallahi![]()
Göster bakim kendi bana, anca öyle güzel derim
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca![]()
Ayrılmayız tabiEvet burdan ayrılmayın lütfen.Hep şenlikli olsun
![]()
Bence kıramazsın ama kırdığını söyleyenler vardır.Kırarım demiiiii
Gördün ya işteee![]()
Ama o sarışın değildiKırarım demiiiii
Gördün ya işteee![]()
Zaten ilk gördüğümde hemen sen aklıma geldin , avatarınla öyle bir iz bıraktın ki , seni hep öyle hayal eder oldum hanım abla![]()
Beni sevmeyenler bırakıp gitsinAyrılmayız tabi![]()
Hastalığı geçtim , üzgünken gülümsediğim hatta kahkaha attığım çok günler oldu , HaklısınHer türlü faydalanabiliyorsun burdan :) Hem tarif öğreniyorsun, hem sohbet ediyorsun, hastaysan iyileşiyorsun, üzgünsen gülümsüyorsun... yok yok anlayacağın![]()
Varmıdır ki acaba :) Herkesle diyalog kuran, dinleyen, şeker gibi hatunsun kovsanda kimse gitmezBeni sevmeyenler bırakıp gitsinYarışmayada katılmasın
Ne güzel duygu sömürüsü yapıyorum![]()
Hastalığı geçtim , üzgünken gülümsediğim hatta kahkaha attığım çok günler oldu , Haklısın![]()
Bence kıramazsın ama kırdığını söyleyenler vardır.Ben hep şeker tarafını gördüm
![]()
Ama o sarışın değildi![]()
Sağol canımVarmıdır ki acaba :) Herkesle diyalog kuran, dinleyen, şeker gibi hatunsun kovsanda kimse gitmez![]()