- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
ben daha olamadım hiççOlursa ilk defa milli olacammm anacımmmbu tarz şeyler beni bozar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha olamadım hiççOlursa ilk defa milli olacammm anacımmmbu tarz şeyler beni bozar
![]()
ben daha olamadım hiççteşebbüsde de bulunamadım ama
![]()
hanımannem mesela makarnayı evde yapsak oluyo mu ? atıyorumm kelebek makarnayı kendim yapsam kabulmüdür? o makarna olur mu ? tat olarak olmaz belki amaMantı filan denedim de,bu tarifte karar verirsem ilk milli heyecanımı yaşayacağım![]()
ne gerek var kız hazır al makarnayı yaaa sosları önemli sonuçtahanımannem mesela makarnayı evde yapsak oluyo mu ? atıyorumm kelebek makarnayı kendim yapsam kabulmüdür? o makarna olur mu ? tat olarak olmaz belki ama![]()
ya ne biliyim fantastik olabilir ben beceremem de ama hanımannem yapar belki.. güzeol olur... annemde makarna makinası vardı desen desen yapıyodu.. ama o memlkettee...ne gerek var kız hazır al makarnayı yaaa sosları önemli sonuçta![]()
makarna makinası ne kızzzzya ne biliyim fantastik olabilir ben beceremem de ama hanımannem yapar belki.. güzeol olur... annemde makarna makinası vardı desen desen yapıyodu.. ama o memlkettee...![]()
selamSelam kızlar.![]()
Niye dövüyorsun beni.
Makarna makinesinden haberi olmayan bir yemeksever.makarna makinası ne kızzzzaman boşver yaaa
![]()
Niye dövüyorsun beni.![]()
hiç görmedimMakarna makinesinden haberi olmayan bir yemeksever.![]()
Telefonla uğraşıyorum.Tanımıyor bilgisayar.Yani tanıyor da içinde resim yok diyor.
nerdesin saat kaç oldu
hiç görmedim![]()
Ben makarnamı yaptım ama bilgisayar tanımıyor telefonu.Resimleri alamıyorum.![]()
niye ki hep öyle atmıyor muydun resiömleriTelefonla uğraşıyorum.Tanımıyor bilgisayar.Yani tanıyor da içinde resim yok diyor.![]()
Tarifler benziyor.Ahım şahım birşey yok yani.umarım benim tarifi yapmadın
hadi bakalım bekliyoruz![]()
Bu telefon başka.İlk defa bununla çektim çekmez olaydım.niye ki hep öyle atmıyor muydun resiömleri![]()
Tarifler benziyor.Ahım şahım birşey yok yani.Olmayacak galiba.Araştırıyorum nette yine olmuyor.
![]()
bananeBu telefon başka.İlk defa bununla çektim çekmez olaydım.![]()
Bilmiyorum.Akşam yeğenime gösteririm ya da bilen birini bulursam ona sorarım.
banane
allah allah ne olacak şimciii![]()
aaa nasıl bilmezsiiinmakarna makinası ne kızzzzaman boşver yaaa
![]()