• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Beni aradımı gözleriniz:KK23:
İyileşmişsin:KK8:Katılsam mı katılmasam mı düşünceler içine girmişsin ne oluyor:KK20::rolleyes::rolleyes:
Nasılsın canım:KK36:
Aradı tabikide sen KK nın gülüsün, yokluğunda hemen belli oluyor haliyle:KK60:
İyiyim çok şükür :) Sen nasılsın?
Ama tarifleri görmüyormusun, hepsi çok güzelll.. Bende şimdilik bukadar güçlü bir tarif yok, araştırma içerisindeyim:KK31:

Aradı tabikide sen KK nın gülüsün, yokluğunda hemen belli oluyor haliyle:KK60:
İyiyim çok şükür :) Sen nasılsın?
Ama tarifleri görmüyormusun, hepsi çok güzelll.. Bende şimdilik bukadar güçlü bir tarif yok, araştırma içerisindeyim:KK31:
Canımsın çok sağol:KK60:Sizin tatlı güzel hoş sohbetlerinizle desteklerinizle ben burdayım:KK19:
Çok şükür canım iyi olmana sevindim:KK73:Ben de iyiyim canım çok şükür:KK39:Dışarı çıktım bugün sonrada yemek hazırlı pek vaktim olmadı:-)
Sen de haklısın umarım içine sinen ,elektrik aldığın bir tarif bulursun:rolleyes:

Canımsın çok sağol:KK60:Sizin tatlı güzel hoş sohbetlerinizle desteklerinizle ben burdayım:KK19:
Çok şükür canım iyi olmana sevindim:KK73:Ben de iyiyim canım çok şükür:KK39:Dışarı çıktım bugün sonrada yemek hazırlı pek vaktim olmadı:-)
Sen de haklısın umarım içine sinen ,elektrik aldığın bir tarif bulursun:rolleyes:
Bugünü kendine ayırdın yani :) Ee o zaman Bugünde enişte yapsın yemeği, zaten güzel yapıyormuş sıkıntı çekmezsin:-)

Bilmiyorum ki, istiyorum da nazlanıyorum, çok bi tarif yok bildiğim:-)Güzel olan zaten bir çok insanın arasından sıyrılıp 1. olmak:-) Sen en dişli rakiplerin olduğu yarışmaya katıldın bide, yılların aşçıları burda:KK30:
Hic sorma, ben de farkettim de gec oldu iste:KK53:
Olsun ya cidden katil, tatli bir heyecan oluyor, hem yapip yemegi homur homur yemektense anisi kaliyor fotolarda:KK45:
Rezil olmasam bari:KK53:

Hic sorma, ben de farkettim de gec oldu iste:KK53:
Olsun ya cidden katil, tatli bir heyecan oluyor, hem yapip yemegi homur homur yemektense anisi kaliyor fotolarda:KK45:
Rezil olmasam bari:KK53:
Çok güzel bir tarif ile katıldın:kk77:Dediğin gibi anısı olacak:KK19:
Eğlencenin tadını çıkar:rolleyes:Hiç katılmayanlar neler kaçırdıklarını düşünsünler:D:KK9:

Ellerine sağlık ben de mutlaka deneyeceğim :kk77:Eminim çok güzeldir:cry:
Tariflerin hangisini deneyeceğiz bilmiyorum:mad:Zaten bu ara 1 kilo aldım:KK61:

Sağol canım.:KK36:

Evet çok güzel tarifler var.Ben de denemek istiyorum çoğunu.Bir kilo nedir ki boşver.:KK66:

Back
X