• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yok hayatta yapmam:KK20:Herkes kendi yapacak ama kontrol ediyorum :KK19:Birlikte yapıyoruz:KK51:Sağolsun öğretmenimiz 15-20 sayfa verince yap yap bitmiyor:KK70:
Ben değil onlar öğrenecek:rolleyes:
Çok veriyorlar.:KK57: Velilere hiç acımıyorlar.:KK53:

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu .. :KK61: Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee orurduğunu söyledi gün boyu .. :KK61: Kırıldım işte ben söyledijlerini haketmedim
Canım evliklerde olur öyle şeyler:KK19:İsteyerek söylememiştir:KK60:
Sen de çok yoruluyorsun:KK19:Acısını çıkartırsın söylediklerinin:KK62::KK62:

Eşimle tartıştık biraz .. Bana çok yorulduğunu benimde öylee oturduğunu söyledi gün boyu .. :KK61: Kırıldım işte ben söylediklerini haketmedim
Olur karı koca arasında öyle şeyler.Eminim canı başka şeye sıkılmıştır acısını senden çıkarmıştır.Üzülme desem de üzüleceksin kırılmışsın.Ama içinden gelerek söylememiştir bence.Sakinleşince konuşup halledersiniz.:KK60:

Çıkarcam acısını zatem görür oo :KK62: Sanki kolay bi iş yapıyorumda oturuyomuşum öyle ay ben saha mühendisi değilim ki ben hesapçıyım ayaktanı yapayım yani:63:
Takma kafaya:KK19:Kendini bile sorgulama:KK51:Oturuyor olsan bile evde oturmak ile işte oturmak aynı değil:KK51:Birde gelip ev işi yemek yapıyorsun :KK12:

Aman bosluguna denk gelmis, etmis bir laf, takilma yahu:KK19:
Ne biliyim böyle kırılınca beynim cımbızla çwkiyor o cümleleri takılıp duruyorum:KK34:
Olur karı koca arasında öyle şeyler.Eminim canı başka şeye sıkılmıştır acısını senden çıkarmıştır.Üzülme desem de üzüleceksin kırılmışsın.Ama içinden gelerek söylememiştir bence.Sakinleşince konuşup halledersiniz.:KK60:
zaten tüm acısını çıkardı benden öyle laf saydıki kustu millete olan kinini bana :cry:

Back
X