- 8 Aralık 2011
- 46.026
- 168.764
- 798
Çok geçmiş olsunVurma yüzüme meyracim ya utaniyorum![]()
(baliktan oldu evet,gida zehirlenmesi)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsunVurma yüzüme meyracim ya utaniyorum![]()
(baliktan oldu evet,gida zehirlenmesi)
Teşekkür ederim,simdi daha iyiyim Çok geçmiş olsun![]()
noldu cnmTeşekkür ederim,simdi daha iyiyim ![]()
Baliktan dün aksam zehirlendim canim,iyiyim simdi ama :)noldu cnm![]()
Nevreste misss gibi kokuttu,bdvden ciktim geldim kokusunaBen gedim bir aşure kokusu aldım![]()
anamm bebısım dıkkat et yedıgını ıctıgıneBaliktan dün aksam zehirlendim canim,iyiyim simdi ama :)
kaynanamız sevıyomus yemegın ustune geldık :)Nevreste misss gibi kokuttu,bdvden ciktim geldim kokusuna![]()
h.g cnm nasılsın cıkmadan bı slm verım dedımBende geldim ben deeeHarbi çok geçmiş olsun canım.. Kızlar merhabaa
Nevoş sultan bi kasede bana gönderiversenee
![]()
İyiyim portıkıllı kremim sen nasılsın bakem ?h.g cnm nasılsın cıkmadan bı slm verım dedım
portıkıllı kremde ıyı tsk ederım cnm saol :)İyiyim portıkıllı kremim sen nasılsın bakem ?![]()
İyi ol iyi canım portıkıl derimde hep ben öle hoşuma gitti söledimportıkıllı kremde ıyı tsk ederım cnm saol :)
Tamam canım göndereyimBende geldim ben deeeHarbi çok geçmiş olsun canım.. Kızlar merhabaa
Nevoş sultan bi kasede bana gönderiversenee
![]()
Evet kayınvalideniz seviyormuşkaynanamız sevıyomus yemegın ustune geldık :)![]()
Kazen konusunu açıyorTamam canım göndereyim
Evet kayınvalideniz seviyormuş![]()
Evet gördümKazen konusunu açıyorVe yanılmadım deniz mahsulleri
![]()
Yorum yapmayın yazmıl kesin o da benim gibi darlandı konu açarkenEvet gördüm![]()
Evet son aşamaları merakla bekliyoruzBeklenen yarışmacı geldi![]()
Konu açarken neler çekiyoruz değil miYorum yapmayın yazmıl kesin o da benim gibi darlandı konu açarken![]()