- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Bir kahkaha attım.Çok yaşa hanım abla.
![]()
Hep beraber inşallah varya artık çenem düştü düşecek gülmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kahkaha attım.Çok yaşa hanım abla.
![]()
Şimdi Dilara jeti kullanamaz diyeceğim özel şöför vaad edeceksin.![]()
Ne istiyorsun başka çekinmeden söyle anında temin eder yolarım sana
Araba da neymiş ki,ben daha farklı vaat ediyorum
Özel jetim meselaaa![]()
Nasıl da bildim.Evettttttt![]()
Üç gündür , borusanda sürünen arabamın yerine ben isterim adracımHanım abla vaad etmeden ben vaad ediyorum merak etme araba da var.![]()
Tamam sana gelsin araba o zaman.Üç gündür , borusanda sürünen arabamın yerine ben isterim adracım![]()
Sanırım çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım benSeni de kaybettik geçmiş olsun.![]()
rcet o bizim alaattin ben ona vermiştim ödünç şimdi de sizlere kart sistemini getirdim ... Temizlikten sonra detayları anlatacağımm.. Bekleyin beniiiAlaaddin'in sihirli lambasından mı çıktın diloşcum![]()
Ondan olmuştur büyük bir ihtimalle.Sanırım çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım benAy ben mutfak dolaplarını silip geliyorum anacığımmm vattlerim gerçek okuyun ve oy verin asla da değiştir butınuna basmayın öyle bi
rcet o bizim alaattin ben ona vermiştim ödünç şimdi de sizlere kart sistemini getirdim ... Temizlikten sonra detayları anlatacağımm.. Bekleyin beniii![]()
Sanırım çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım benAy ben mutfak dolaplarını silip geliyorum anacığımmm vattlerim gerçek okuyun ve oy verin asla da değiştir butınuna basmayın öyle bi
rcet o bizim alaattin ben ona vermiştim ödünç şimdi de sizlere kart sistemini getirdim ... Temizlikten sonra detayları anlatacağımm.. Bekleyin beniii![]()
Ona vaadin kaldı mı harcadın hepsini.Daha durun enler yarışmasıda var sırada![]()
Ona vaadin kaldı mı harcadın hepsini.![]()
kazen de katıldı yaGeldim baktım başımı döndürdünüzMaşallahhhh ne çok katılım olmuş..
Dilara dan hanım ablaya,vuslattan adra ya herkesler katılmış ya
Ama ben Kazen katılacak sanmıştım ne yaparsa yapsın ona oy vermeye gelmiştim bu kadar kadının arasında makarnası ile yarışması yeterdi oy vermem için ama şansını yitirdi değerli oyumu kaybetti
O zaman ben tariflere bir daha göz atayım öyle son kararımı vereyim![]()
Geldim baktım başımı döndürdünüzMaşallahhhh ne çok katılım olmuş..
Dilara dan hanım ablaya,vuslattan adra ya herkesler katılmış ya
Ama ben Kazen katılacak sanmıştım ne yaparsa yapsın ona oy vermeye gelmiştim bu kadar kadının arasında makarnası ile yarışması yeterdi oy vermem için ama şansını yitirdi değerli oyumu kaybetti
O zaman ben tariflere bir daha göz atayım öyle son kararımı vereyim![]()