• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ahh ben katılmayı cok istedim... Ama haftaiçi iş, haftasonu anne baba evde rahat rahat yapamam diye katılmadım..
Makarna da iddialiydim.. :KK61:

Neyse oyumu,
Akdeniz soslu spagettiye verdim.. Sunumu cok güzeldi ve benim en sevdiğim sosu kullanmıştı.

O olmasaydı,
Mantarlı ve tavuklu fetuccini ye verirdim..

Başarılar

Seni de kaybettik geçmiş olsun.:KK70:
Sanırım çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım ben :KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70: Ay ben mutfak dolaplarını silip geliyorum anacığımmm vattlerim gerçek okuyun ve oy verin asla da değiştir butınuna basmayın öyle bi
Alaaddin'in sihirli lambasından mı çıktın diloşcum :KK60:
rcet o bizim alaattin ben ona vermiştim ödünç şimdi de sizlere kart sistemini getirdim ... Temizlikten sonra detayları anlatacağımm.. Bekleyin beniii:KK70:

Sanırım çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım ben :KK70::KK70::rolleyes::rolleyes::KK70::KK70: Ay ben mutfak dolaplarını silip geliyorum anacığımmm vattlerim gerçek okuyun ve oy verin asla da değiştir butınuna basmayın öyle bi

rcet o bizim alaattin ben ona vermiştim ödünç şimdi de sizlere kart sistemini getirdim ... Temizlikten sonra detayları anlatacağımm.. Bekleyin beniii:KK70:
Ondan olmuştur büyük bir ihtimalle.:-) Sen git bir ayran iç kendine gel.:KK53:Bak üyeler temiz kadın seviyor sen doğru yoldasın.:-)

Çabuk gellllllll :KK54::KK54:

Bu mesajlar niye açılmıyor yahu.Neyin alıntılandığı karışıyor.

Geldim baktım başımı döndürdünüz :confused: Maşallahhhh ne çok katılım olmuş..
Dilara dan hanım ablaya,vuslattan adra ya herkesler katılmış ya:rolleyes:
Ama ben Kazen katılacak sanmıştım ne yaparsa yapsın ona oy vermeye gelmiştim bu kadar kadının arasında makarnası ile yarışması yeterdi oy vermem için ama şansını yitirdi değerli oyumu kaybetti:KK45:
O zaman ben tariflere bir daha göz atayım öyle son kararımı vereyim:D

Ama ben Kazen katılacak sanmıştım ne yaparsa yapsın ona oy vermeye gelmiştim bu kadar kadının arasında makarnası ile yarışması yeterdi oy vermem için ama şansını yitirdi değerli oyumu kaybetti:KK45:
kazen de katıldı ya o_O

Hoş geldin egunalcim :KK52::KK52: son kararını vermeden verdiğimiz vaatlere göz atsaydın ilk öncee :KK53:

Back
X