• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
oo selam yağuşuklu ben miki
Koshechka_09.gif
:KK53::KK53:
Koshechka_03.gif

Tanıştınız corcumla,göz koymak yok yakuşuklumaaaa :KK53::KK53: ne yapıyor evdeki minik misafirin

Tanıştınız corcumla,göz koymak yok yakuşuklumaaaa :KK53::KK53: ne yapıyor evdeki minik misafirin
nedenmiş benim olacak :cool::KK53::KK53::KK53:

iyi iyi çok alıştık :KK68: ama sğürekli oynamak istiyor geldiği gibi alıştı hiç durmuyo sepetinde ağlıyor hemen
fiona_01.gif
bide ilk gün tuvaletini öğrenmişti ertesi gün yine unuttu her yere yapmaya başladı :KK48: ağlayınca dayanamıyorum yaaa :KK1:

nedenmiş benim olacak :cool::KK53::KK53::KK53:

iyi iyi çok alıştık :KK68: ama sğürekli oynamak istiyor geldiği gibi alıştı hiç durmuyo sepetinde ağlıyor hemen
fiona_01.gif
bide ilk gün tuvaletini öğrenmişti ertesi gün yine unuttu her yere yapmaya başladı :KK48: ağlayınca dayanamıyorum yaaa :KK1:

Olmazzzz olamazzzzz :cool::cool::cool:
Daha minik ya sürekli oyun oynamak ister şimdi,yumak fşlan versene ınlarla güzel oynuyorlar..
Tuvaletini belirli bir yere yapması lazım oraya alışsa gider yapar sürekli

Olmazzzz olamazzzzz :cool::cool::cool:
Daha minik ya sürekli oyun oynamak ister şimdi,yumak fşlan versene ınlarla güzel oynuyorlar..
Tuvaletini belirli bir yere yapması lazım oraya alışsa gider yapar sürekli
kimin olacak peki :63::63:

evet oyuncakları var topu , dişleri için kemiği , falan ama pek oynamıyor onlarla terlıklere saldırıyo :KK45: bazen çok güzel yapıyo yerine işte bazen de şaşırıyo özellikle büyük tuvaletini hiç yerınde yapmıyo :KK43:

almayınca oturuyo kuzu gibi ağlıyo çok kötü oluyorum annemde alışcak diyo ama yazık yaaa mazlum gibi :cry::cry::KK36:

kimin olacak peki :63::63:

evet oyuncakları var topu , dişleri için kemiği , falan ama pek oynamıyor onlarla terlıklere saldırıyo :KK45: bazen çok güzel yapıyo yerine işte bazen de şaşırıyo özellikle büyük tuvaletini hiç yerınde yapmıyo :KK43:

almayınca oturuyo kuzu gibi ağlıyo çok kötü oluyorum annemde alışcak diyo ama yazık yaaa mazlum gibi :cry::cry::KK36:

Benim olacak benimm :63::63::63:
Terlikler en sevdikleri oyuncaktır,yer parçalar onları gerçidişleri daha miniktir ama ısırmaya çalışırr..
Tuvalaeti içimn biraz zaman gerecek tabiki,sabırla yaklaşmak lazım..

Back
X