- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.449
- 1.423
- 61
oo selam yağuşuklu ben miki![]()
![]()
Tanıştınız corcumla,göz koymak yok yakuşuklumaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo selam yağuşuklu ben miki![]()
![]()
nedenmiş benim olacakTanıştınız corcumla,göz koymak yok yakuşuklumaaaane yapıyor evdeki minik misafirin
nedenmiş benim olacak
iyi iyi çok alıştıkama sğürekli oynamak istiyor geldiği gibi alıştı hiç durmuyo sepetinde ağlıyor hemen
bide ilk gün tuvaletini öğrenmişti ertesi gün yine unuttu her yere yapmaya başladı![]()
ağlayınca dayanamıyorum yaaa
![]()
kimin olacak pekiOlmazzzz olamazzzzz
Daha minik ya sürekli oyun oynamak ister şimdi,yumak fşlan versene ınlarla güzel oynuyorlar..
Tuvaletini belirli bir yere yapması lazım oraya alışsa gider yapar sürekli
kimin olacak peki
evet oyuncakları var topu , dişleri için kemiği , falan ama pek oynamıyor onlarla terlıklere saldırıyobazen çok güzel yapıyo yerine işte bazen de şaşırıyo özellikle büyük tuvaletini hiç yerınde yapmıyo
almayınca oturuyo kuzu gibi ağlıyo çok kötü oluyorum annemde alışcak diyo ama yazık yaaa mazlum gibi![]()
oyum hanımkeleşimi getire
herkese başarılar
İyiyim hanımannem bende çok sağolGünaydınnn diloşşşşşiyiyim sağol sen nasılsınnn
![]()
İyiyim hanımannem bende çok sağolİşteyim çalışıyorum nolsun , sen neler yapıyosun
![]()
Oh afiyetler olsun hanımanne öpüyorunKolay gelsin,bende evdeyim kahvaltı yapacağım birazdan![]()
Oh afiyetler olsun hanımanne öpüyorun
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın ablacım nasılsın ?
Günaydın Mikigünaydın türkiye![]()
Günaydın AblamGünaydınnnn sabah şekerlerimmmmm
Eki Görüntüle 1313594 tanıştırayım bu yakuşukluuuuu karizmatik odun corc![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Naber abla? Ben çok üşüyom yaGünaydın canım![]()
İyiyim canım sen nasılsın
Günaydın Miki
Günaydın Ablam
Corcu tanımayan mı var![]()