- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
katılmıştı ama sonra geri çekti tarifinibenim oyum tortellini'ye..katılan herkesi tebrik ediyorum
O değil de hani Kazen'de katılacaktı yarışmaya,yoksa katılımın çok olması için bir taktik miydi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katılmıştı ama sonra geri çekti tarifinibenim oyum tortellini'ye..katılan herkesi tebrik ediyorum
O değil de hani Kazen'de katılacaktı yarışmaya,yoksa katılımın çok olması için bir taktik miydi ?
kaçırdım desenize..katılmıştı ama sonra geri çekti tarifini![]()
Burası da soğuk.Kimse yataktan kalkamadı galiba bu havada.Huuuuu hava çok soğuk bugün burada,nerdesiniz hanımlar kimse yok bugün![]()
Burası da soğuk.Kimse yataktan kalkamadı galiba bu havada.İnsanın da kalkası gelmiyor valla.
![]()
ya ben biiş yapmadım kedi yaptı vallahiihahaha vaay diloss demek öyle topladın bu oyları he![]()
pinko sözümün arkasındayım canım kedicik yaptı benimkiniBu bir ititraf olarak kayıtlara geçti![]()
hanımanne napayım itiraf edeyim dedim belki dürüstlüğüme oy gelir diyeeWayyyyy itiraflar başladı desene
Bende yapmadım zaten,yurt dışından ahçı getirttim o yaptı zaten![]()
aman aman sakın makyaj yapmayın hemen demode beceriksiz bilgisiz zevksiz oluyosunuz...He ya.. Makyajdaki kızlara ne kadar ayıp etmişler, beğenmediysen oy verme, niye kalp kırıyorsun
İlla zehirlerini akıtacaklar![]()
harbicim söledim gerçekleri kedi yaptı dedim inanın artıkDiloş itiraf et sende rahatla,bizde hasedimizden catlamayalim![]()
![]()
çok teşekkür ederim jiglypuffOyum peynir şolenine harika olmus emegine saglik
hanımanne napayım itiraf edeyim dedim belki dürüstlüğüme oy gelir diyee![]()
çok teşekkürler hakseveray zor oy verdim gece gee secemedim bi seçtimde ne oldu bana faydası ne açım açbaşarılar dielrim makarnasını kendi yapanalr arasından seçtim en emekli en nefis en orjinel en mutazam sunumla peynir şöelnine gitti oyum başarılar tatilden hediye isterim
![]()
teşekkür ederim statistician ,sağolbenim oyum tortellini'ye..katılan herkesi tebrik ediyorum
oy annem yaaaAçıkca itiraf etmişsin ne güzel,benim yemeğide sebastian yaptı yani![]()
MEEEEGMakarna deyince akan sular durur..3 öğün yiyebilirim o derece
Her biri şahane olmuş,fotoları beni benden alıyor zaten..
Herkese bol şans![]()
Haketti o şaheserMEEEEGçok teşekkür ederim
![]()