- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Ben valizlerine yardım ederim belkim bana da cezerye almıştııırAkşam yola çıkacak, hazırlanıyordur
Buluşur tabi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben valizlerine yardım ederim belkim bana da cezerye almıştııırAkşam yola çıkacak, hazırlanıyordur
Buluşur tabi![]()
Ben senin yerinede yerdimTamam geri paketle resmini gösterdiğine göreGönder adresi veriyoruuumm
![]()
Güzeldir tabikiTadı çok güzel ama
Paketteydi kuzu anca açtım![]()
Ben harbiyle buluştum :)Kim kiminle buluşmuş![]()
Gelmez ki, ince fikirli çokEli boş gelmesin ama![]()
Ben de istiyorumBen senin yerinede yerdim
Olmaz benim o
sen buluşmaya gelince, ben getirtirim sana cezerye![]()
OfffBen senin yerinede yerdim
Olmaz benim o
sen buluşmaya gelince, ben getirtirim sana cezerye![]()
Ben harbiyle buluştum :)
Gelmez ki, ince fikirli çok
Benlede buluş, bende getiririm sana birşeyler![]()
Aaa ne güzelHarbi ve pink buluşmuş![]()
Harbi evine varsın, hemen kargo yaptırıyorum size birer paketBen de istiyorum![]()
Ben buluştumAaa ne güzelBen KKden kimseyle buluşmadım
![]()
İstanbulda herşey mevcut, ne istiyon, Dükkan senin seç beğenOlur buluşalım ne alcan bana![]()
Benle bulucan yaa..Aaa ne güzelBen KKden kimseyle buluşmadım
![]()
Tamam adresi yazıyorum..Harbi evine varsın, hemen kargo yaptırıyorum size birer paket![]()
Aaa ne güzelBen KKden kimseyle buluşmadım
![]()
İstanbulda herşey mevcut, ne istiyon, Dükkan senin seç beğen
Benle bulucan yaa..
Tamam tamam kıyamam, bende yemeyeyim hepsi kocama kalsın :) Madem siz yiyemiyorsunuz, benimde boğazımdan geçmez şimdi :)OfffTamam öyle olsun
![]()
Ne güzel yüzyüze de tanışmışsınız:) Önümüzde ki yaza buluşma randevusunu unutmadın değil miBen harbiyle buluştum :)
Gelmez ki, ince fikirli çok
Benlede buluş, bende getiririm sana birşeyler![]()
Abla sen de benimle buluşşş nolur kii çok usluyumdurAaa ne güzelBen KKden kimseyle buluşmadım
![]()
Senin kocada benimkiyle aynı tek bi parçası kalmaz sana biliyorumTamam tamam kıyamam, bende yemeyeyim hepsi kocama kalsın :) Madem siz yiyemiyorsunuz, benimde boğazımdan geçmez şimdi :)
Tamam o zaman, buluşalım hedaye kolayGönlünden ne koparsa![]()
Unuturmuyum hiç.. Yaz için plan bile yapmıyorum :)Ne güzel yüzyüze de tanışmışsınız:) Önümüzde ki yaza buluşma randevusunu unutmadın değil mi![]()
Aynen aynen :) Kırpıyom şimdi ucundan ucundan :)Senin kocada benimkiyle aynı tek bi parçası kalmaz sana biliyorumBi parça ye bari bermeden önce