hem sonuncu olucam , hem de biskrem vericem ha ..
dogru söyluyosun abla![]()
Yeni kategori için oyunu kullandın mı canım?
ღ(¯`◕‿◕´¯) Yemek Yarışması Yeni Kategorisi Ne Olsun? (¯`◕‿◕´¯)ღ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem sonuncu olucam , hem de biskrem vericem ha ..
dogru söyluyosun abla![]()
Yooo.. Bende sana etipuf vereyim mi?Tmm canım , Karşılığında bana ne vermeyi düşünüyorsun .
Yada Hiç düşündünmü![]()
Nedenmiş o yaSen bunlara biskrem verme![]()
Katılmayı düşünüyor musunoooo süper ilerliyor oylama, bu arada yeni kategori de belli olmuş gibi...soğuk kış günün de üstün de buharı tüten çorbalarımızinşaallah çok farklı tarifler gelir de biz de yeni yeni çorba tarifleri öğreniriz, her yörenin farklı çorbası olur ya şimdiden heyecanlandırdı beni
![]()
Katılmayı düşünüyor musun![]()
agzım sulandı senı takıp etcem merak ettım :)Allah kısmet ederse katılırım hem kolay bir kategori, yöresel bir çorba düşünüyorum![]()
gonlu bol pınkım benım :)Yooo.. Bende sana etipuf vereyim mi?
Merakla bekliyorum canımAllah kısmet ederse katılırım hem kolay bir kategori, yöresel bir çorba düşünüyorum![]()
Canım şimdilik öyle görünüyor.yenı yarısma cobamıhazırı dokup kaynatarak katılayımmı
Nevreste :) :)
hıı :)
ay bende katılabılırım sankı sankıı buna ne zamankıı bu
Ahshaha haklisin cnm okunusu kolayda yazilisi zor birazçok teşekkür ederim jiglypuffay ismini yazana kadar canım çıktı
![]()
harbi kimHarbi İstanbulda oturmuyor, bugün memleketine döndü tekrar ama biz buluşuruz istersen :)
harbi kim
olur canım buluşuruzbaşka yok mu ki istanbul da oturan
![]()
heee bende harbi kim diyom
Napim canım spor haberlerini dinliyorumheee bende harbi kim diyom
anladım canım tamamdır o zamannapıyosun
![]()