- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
Gelirsin inşallah.Taşınırsınız belki.Kanki de oluruz merak etme.ya tabi tabiii tabiiii neyse ben bi samsuna geliyim bari bi aralaaarbelkide kanki oluruzz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelirsin inşallah.Taşınırsınız belki.Kanki de oluruz merak etme.ya tabi tabiii tabiiii neyse ben bi samsuna geliyim bari bi aralaaarbelkide kanki oluruzz
![]()
Tabi iltifat edin diye yaptım.Sırf iltifat edelim diye yapıyor, anladım ben onu![]()
Abla yeni avatarınmı ? hahahahahaah
Sırf iltifat edelim diye yapıyor, anladım ben onu![]()
fazla sıcak kanlıyım kanım bi kaynarsa fokurduyorum resmen kurtuluşun olmazGelirsin inşallah.Taşınırsınız belki.Kanki de oluruz merak etme.Sen bana güzel yemeklerinden yaparsın.
![]()
Vialand a gitcem, hava buz gibi, uykum var hiç gitmek istemiyorumkesinliklee assolist yaa
bu soğuk havada hiç bişi yapılmaz bence, en azından ben pıstım ofiste oturuyorumVialand a gitcem, hava buz gibi, uykum var hiç gitmek istemiyorum![]()
Assolistim tabi.kesinliklee assolist yaa
Olsun ben de öyleyimdir.fazla sıcak kanlıyım kanım bi kaynarsa fokurduyorum resmen kurtuluşun olmaz![]()
Alllaaaah bismillah ödüm koptu birden çıkınca![]()
Abla yeni avatarınmı ? hahahahahaah
Katılıyorum ama sözüm var iştebu soğuk havada hiç bişi yapılmaz bence, en azından ben pıstım ofiste oturuyorum![]()
inşallah ya çok isterimAssolistim tabi.
Olsun ben de öyleyimdir.Gezeriz ne güzel.
![]()
çok da güzel korkuttun vallahiÇok güzelim nede olsa böyle korkuturum işte
Yok annem değil,ben ve keleşimi merak edenleree hahahahaa
Hoşbulduk canımhoşgeldin nerelerdesin nerelerdesin ?![]()
kızz ekledım seni facedeHoşbulduk canım
Bugün biraz geç kalktımSonra iş,güç kahvaltı
Şimdi kızlar geldiler hemen üstlerini giyip kursa gittiler onlarla uğraşıyordum
Sen ne yapıyorsun![]()