• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hoşbulduk canım:KK36:
Bugün biraz geç kalktım:KK23:Sonra iş,güç kahvaltı:KK45:
Şimdi kızlar geldiler hemen üstlerini giyip kursa gittiler onlarla uğraşıyordum:confused:
Sen ne yapıyorsun:KK19:
farkettim ablacım geç kaldın baya bi sohbet ettik hatunlar burdaydı kimseler kalmadı gittiler :KK36: bende iyiyim nolsun işteyim kar yağıyor buz gibi zaten sıkıcı ayrıca:KK34:

farkettim ablacım geç kaldın baya bi sohbet ettik hatunlar burdaydı kimseler kalmadı gittiler :KK36: bende iyiyim nolsun işteyim kar yağıyor buz gibi zaten sıkıcı ayrıca:KK34:
Evet bayağı ilerlemiş sayfalar:63:
Bugün burada güneş var:DKar havası yok:eek:Aman burda yağmasın ben sonra karda çıkamam,çocukları okula kim götürecek:KK70:

keşke burda da yağsa
36_1_64.gif

yok ablaa daha belli değil bencee :KK73: ama hayali bile güzel :confused: yeni kategori anket süresi uzun mu daha ablacım ?
Hayırlısı olsun canım ben bu sonucu bekliyordum :KK73:
vaaayyy öyle miiii :KK57::KK57::KK12::KK12::KK12::KK12:
Ekledim tamam trip yapma:KK60:
Maşaallah ne güzelsin sen öyle:nazar:
Adra'ya sordum seninle arkadaş kim bu diye:KK70:Geçen biri yollamıştı ben sordum sen kimsin diye bana neler yaptı korkuyorum sormuyorum artık:eek:

Hayırlısı olsun canım ben bu sonucu bekliyordum :KK73:

Ekledim tamam trip yapma:KK60:
Maşaallah ne güzelsin sen öyle:nazar:
Adra'ya sordum seninle arkadaş kim bu diye:KK70:Geçen biri yollamıştı ben sordum sen kimsin diye bana neler yaptı korkuyorum sormuyorum artık:eek:
teşekkür ederim canımm :KK74::KK74:

bende adra ya sordum facesi var mı diye oda söyledi :KK70:adra dan mı korkuyosun :KK8:

Back
X