Geldimcabuk o nevoşu getirin bana cabukkkkk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldimcabuk o nevoşu getirin bana cabukkkkk![]()
Hoşgeldin hemşomMerhaba kızlarrr![]()
Merhaba canım nasılsınSelam:)
oooo nevoşşşş yemeklerin ustasıyam
Öyleyim tabi korktun muoooo nevoşşşş yemeklerin ustasıyam
topiklerin agasıyam diyosun yanı ha senii seniii![]()
Hos buldum,iyiyim. Sen nasilsin? Duyduguma gore cezerye istiyomussun hemsom gondereyim sanaHoşgeldin hemşomNasılsın
Merhaba canım nasılsın![]()
fark yapmaz nevoşşş vermezlerse kacırırımÖyleyim tabi korktun mu
Beni neden istiyorsun söyle bakalım
Acaba bu topictekiler beni sana verir mi bir sor istersen![]()
İyiyim canım sağolHos buldum,iyiyim. Sen nasilsin? Duyduguma gore cezerye istiyomussun hemsom gondereyim sana![]()
İyiyim canım, senHoşgeldin hemşomNasılsın
Merhaba canım nasılsın![]()
Ben vermem Nevoş gel yanımaÖyleyim tabi korktun mu
Beni neden istiyorsun söyle bakalım
Acaba bu topictekiler beni sana verir mi bir sor istersen![]()
Niye kaçırıyorsun fidye mi isteyeceksinfark yapmaz nevoşşş vermezlerse kacırırım![]()
İyiyim canım sağolİyiyim canım, sen
Ben vermem Nevoş gel yanıma![]()
evet nevoşşşş sana iyi fidye verirler haaaa vermezlerse o zaman editörlüğün benım olurrrNiye kaçırıyorsun fidye mi isteyeceksin![]()
Sen yeter ki iste hemsoomm beniiimmmİyiyim canım sağolEvet istiyorum gönder
![]()
Yok ya kimse vermez boşa uğraşmaevet nevoşşşş sana iyi fidye verirler haaaa vermezlerse o zaman editörlüğün benım olurrr![]()
Sağol canım söylemen yeterSen yeter ki iste hemsoomm beniiimmm![]()
Onun gözü dönmüş hemsom,yeni mune ben olayim diyoYok ya kimse vermez boşa uğraşma
Benim editörlüğümü ne yapacaksın sen kendine Editörlük al![]()
al demesi kolay kazen veriyomu acaba nenemlen bana bı onur uyeligi bilem vermedıYok ya kimse vermez boşa uğraşma
Benim editörlüğümü ne yapacaksın sen kendine Editörlük al![]()
Antep`e gelicem ben zaten,senle de görüşmek isterim. Musait olursan :)Sağol canım söylemen yeterİnşaallah birgün nasip olur nede olsa hemşoyuz
![]()
KİBledim zaten beni kaçıracakmış diyeOnun gözü dönmüş hemsom,yeni mune ben olayim diyo![]()
banlayin bunu
![]()
![]()
![]()
Akıllı ol yaramazlık yapma belki birgün veriral demesi kolay kazen veriyomu acaba nenemlen bana bı onur uyeligi bilem vermedı![]()
İnşaallah canımAntep`e gelicem ben zaten,senle de görüşmek isterim. Musait olursan :)
harbiiiii harbiiiiiiii ben mune olunca senı sıteye almam haberın olaOnun gözü dönmüş hemsom,yeni mune ben olayim diyo![]()
banlayin bunu
![]()
![]()
![]()
niye ben yaramazmıyım?Akıllı ol yaramazlık yapma belki birgün verir
İnşaallah canımNe zaman geleceksin
![]()