- 16 Kasım 2008
- 13.869
- 13.418
- 823
En güzeli hiç takılma boşver.Diziler sürekli takip gerektiriyor benim işler bazen 9-10 u buluyor o zaman kaçıyor en iyisi takılmamak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli hiç takılma boşver.Diziler sürekli takip gerektiriyor benim işler bazen 9-10 u buluyor o zaman kaçıyor en iyisi takılmamak![]()
Kafan rahat boşver.Sonra izleyemedim diye üzülüyorum![]()
Öpe öpe yüzünü eskittim zatenKüçükmüş daha.Tam sevilme zamanı ama.![]()
Çorbalara elektrik döşedin mi![]()
Öpe öpe yüzünü eskittim zaten![]()
Tamam anlaştıkAklımda çok önceden bir tarif vardı.Onu yaparım kısmet olursa.Söz vermeyeyim yine de.
Ben de öperek sevenlerdenim.Yeğenim beni görünce kaçardı küçükken.Şimdi bile ödül olarak öpücük istiyorum.
![]()
Benim yeğenenim de sevmiyor öptürmeyi.Ama ben tenhada kıstırıp öpüyorum.Tamam anlaştık
Ben de çok öpüyorumOğlumdan ödül olarak hep öpücük isterim bazen vermiyor..
Olmaz öyle şey her seferinde olur mu diyor
![]()
Bizim ki usandı artık, bir yandan ben diğer yandan abisi ablaları, bir de babasıAklımda çok önceden bir tarif vardı.Onu yaparım kısmet olursa.Söz vermeyeyim yine de.
Ben de öperek sevenlerdenim.Yeğenim beni görünce kaçardı küçükken.Şimdi bile ödül olarak öpücük istiyorum.
![]()
Tamam anlaştık
Ben de çok öpüyorumOğlumdan ödül olarak hep öpücük isterim bazen vermiyor..
Olmaz öyle şey her seferinde olur mu diyor
![]()
Bıkmışlar bizden.Bizim ki usandı artık, bir yandan ben diğer yandan abisi ablaları, bir de babası
Gel öpeyim diyorum yok diyip kaçıyor
Uyanığa bak sen
![]()
Onlarda tatlı olmasalardıBizim ki usandı artık, bir yandan ben diğer yandan abisi ablaları, bir de babası
Gel öpeyim diyorum yok diyip kaçıyor
Uyanığa bak sen
![]()
hadi ya mutluluklar canımeh işte, napiyim canım evlendim öyle evde oturup duruyorum : ) sen napıyon nasılsın![]()
Hoşgeldin nasıldı sınavlar?Günaydınn sınavlarım bitti ben geldim![]()
HoşbuldummHoşgeldin nasıldı sınavlar?![]()