• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Aklımda çok önceden bir tarif vardı.Onu yaparım kısmet olursa.Söz vermeyeyim yine de.:KK53:

Ben de öperek sevenlerdenim.Yeğenim beni görünce kaçardı küçükken.:KK48:Şimdi bile ödül olarak öpücük istiyorum.:KK53:
Tamam anlaştık:KK73:
Ben de çok öpüyorum:KK45:Oğlumdan ödül olarak hep öpücük isterim bazen vermiyor..:KK12:Olmaz öyle şey her seferinde olur mu diyor:KK70:

Ben de çok öpüyorum:KK45:Oğlumdan ödül olarak hep öpücük isterim bazen vermiyor..:KK12:Olmaz öyle şey her seferinde olur mu diyor:KK70:
Benim yeğenenim de sevmiyor öptürmeyi.Ama ben tenhada kıstırıp öpüyorum.:KK70:Benden birşey isterse ve benim gönlüm yoksa öpücük verecem diyor.:KK70:

Nevoş ben çıkıyorum iyi geceler.:KK54:

Aklımda çok önceden bir tarif vardı.Onu yaparım kısmet olursa.Söz vermeyeyim yine de.:KK53:

Ben de öperek sevenlerdenim.Yeğenim beni görünce kaçardı küçükken.:KK48:Şimdi bile ödül olarak öpücük istiyorum.:KK53:
Bizim ki usandı artık, bir yandan ben diğer yandan abisi ablaları, bir de babası:70:
Gel öpeyim diyorum yok diyip kaçıyor:70:
:nazar:Uyanığa bak sen:70:

Back
X