• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
günaydın hayırlı cumalar
52c3ef378e9a22e3b4fa012f5032bff0.gif

:KK68:

iyiyim teşekkürler siz nasılsınız :KK68: aslında buralara uğruyorum ama karşılaşmadık sanırım evet

Bende iyiyim sağolun,herhalde denk gelmedi,gerçi nick gözüme çarpıyordu görmüştüm bazı topiklerde

hımm demek ondan :KK51: olsun belki kısmet olur da yolun düşer hanımannem :KK73: ben seviyorum elazığı mazisi var :rolleyes: eşimle flört ederkeneee :confused: hatunlara gelince gerçekten çok becerikliler... hiç yemek bilmem diyenler bile neler yaptı .kutluyorum :KK9:

Bakalım kısmet artık,anladım darling iken elazığ falan filan :KK8::KK8:
Korkulur bu hatunlardan,neler yapıyorlar öyle :KK73:

Bende iyiyim sağolun,herhalde denk gelmedi,gerçi nick gözüme çarpıyordu görmüştüm bazı topiklerde

e napalım darling ken iyiyidi elazığ günlerimiz bana orda evlenme teklif etti de ondan hanımannem :KK68::KK68::KK68:

olabilir bende sizinkini gördüm değişik bir nickiniz var farklı :KK22: neyse memnun olduğum tanıştığımıza :KK5:

Genelde her yerde olabiliyorum,özellikle bdv ve siyasette oluyorum.nick değişik evet ilk başta anlamını sormuşlardı ne diye.Bende memnun oldum,evli bekar durumlar nasıl :KK28:

evet evet bende genelde yarışma ve diyet topiklerindeyim :KK48: bekarımm ama her an medeni durumum değişebilir :KK48:
sen evli , bekar ?

Back
X