Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam yap :) İçindeki farklı olur muhtemelenPinkinin corbasından yapcem![]()
Nevoş pasta da çok güzelmiş be.Tamam biraz pastalardan bahsedelim belki oy patlaması olur
![]()
Hic değilim zaten bakma cadılara sen
öpiim![]()
İyiyim canım, senNasılsın
Kendisi çok şekerdir hatta şeker ötesi benim çok ama çok eski dostum arkadaşım![]()
hhhhhhhıııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sölememiştindiiiiiiiiiiTamam ekle
Meg, sarı şeker bugün çok güzel olduğunu söylemiş miydim![]()
Pasta içinde çok güzel fikrim vardı, hemde çok zorrTamam biraz pastalardan bahsedelim belki oy patlaması olur
![]()
Tatlı krizine girerim ben az sonraEvet şahane
![]()
Çok güzelsin her zaman olduğu gibi(nerden görüyorsamhhhhhhhıııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sölememiştindiiiiiiiiii![]()
O zaman eklemeyi bırakayımPasta içinde çok güzel fikrim vardı, hemde çok zorr![]()
Kulağıma söyle bakiimPasta içinde çok güzel fikrim vardı, hemde çok zorr![]()
Ben de iyiyim canım sağol
İyiyim canım, sen
Gerçekten çok şekerUzun zamandır zamandır bir yolunu bulup tanışamadım, bilseydim sana söylerdim tanıştırırdın beni
![]()
Bizde de çok sık pişerOlsa da yesek.Bizim evin ana yemeğidir.
![]()
Nevoş oy vereceklerin aklını çelmeEvet şahane
![]()
Bölüme ilgi çekiyorumBizde de çok sık pişer
Nevoş oy vereceklerin aklını çelme![]()
İyiyim canım, sen
Gerçekten çok şekerUzun zamandır zamandır bir yolunu bulup tanışamadım, bilseydim sana söylerdim tanıştırırdın beni
![]()
İddaalıysan söyle de bilelim hiç yorulmayalım.Pasta içinde çok güzel fikrim vardı, hemde çok zorr![]()
Eminimki ben söylemeden, sen elinle koymuş gibi bulursunKulağıma söyle bakiim![]()
Tanışmak istediğim başka biri olursa sana gelirim artıkBen de iyiyim canım sağol
Keşke söyleseydin![]()