En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Ahaha makarna diyince aklıma bi anım geldi . Bundan uzunnnnnn yıllar evvel hatta çoçukluk döneminden ..
Abimle aramızda dedikki makarna yapalım ama spagetti . Canım annem ne dese begenirsiniz " sıpa nereye gitti ne sıpası ?" :D:D:D:D

Ahaha makarna diyince aklıma bi anım geldi . Bundan uzunnnnnn yıllar evvel hatta çoçukluk döneminden ..
Abimle aramızda dedikki makarna yapalım ama spagetti . Canım annem ne dese begenirsiniz " sıpa nereye gitti ne sıpası ?" :KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70:
Doğru demiş annen,millete çubuk makarna demektense spagetti demek daha havalı geliyor,özellikle çocukken:KK48:

Bu kategori zorlu olacak ,niyemi ? Çünki makarnanın lezzetsizini görmedim ben vede makarna sevmeyen varmı acep :-)
Evde sık makarna pişirenlerdeniz genelde benim oğlan yapar (16 yaşında ) her gün yap hergün yiyecek yani o kadar :(

Bu kategori zorlu olacak ,niyemi ? Çünki makarnanın lezzetsizini görmedim ben vede makarna sevmeyen varmı acep :-)
Evde sık makarna pişirenlerdeniz genelde benim oğlan yapar (16 yaşında ) her gün yap hergün yiyecek yani o kadar :KK43:
Benim eşim fazla sevmez ama yoğurtlu yaparsam ,sarmısaklı yoğurdun hatırına yer:KK53:.Oğlumun da fazla düşkünlüğü yok makarnaya:dondurma:,bense :ıslık:,sence:KK48:

Back
X