Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaten yapacak elimizden kaçamaz@Makyajkolik13 makarna yapacaktı el açması ,bana hesap soracağınıza O'na hesap sorsanıza.Buldunuz benim gibi zavallıyı![]()
Makarna nasıl yapılıyordu ki?Ohhhh sefan olsunBugün çok dolaştın yarın evde otur bize makarna yap
![]()
Biz sana detaylı anlatım yaparız.Makarna nasıl yapılıyordu ki?![]()
Aha da @aeben geldi anlatmayaBiz sana detaylı anlatım yaparız.![]()
Detaylımı istiyorsun ?Aha da @aeben geldi anlatmaya,sen yorulma ,O anlatsın
![]()
Kim yapmıştı hatırlamıyorum ,birinden dinlemiştim ,makarnayı kaynayan suya değil ,soğuk suya atmıştı haşlanması için,belki öyle yaparım detaylı anlatmazsanDetaylımı istiyorsun ?![]()
Tamam ben aradan çekiliyorumAha da @aeben geldi anlatmaya,sen yorulma ,O anlatsın
![]()
Ahaha makarna diyince aklıma bi anım geldi . Bundan uzunnnnnn yıllar evvel hatta çoçukluk döneminden ..
Abimle aramızda dedikki makarna yapalım ama spagetti . Canım annem ne dese begenirsiniz " sıpa nereye gitti ne sıpası ?"![]()
Benim eşim fazla sevmez ama yoğurtlu yaparsam ,sarmısaklı yoğurdun hatırına yerBu kategori zorlu olacak ,niyemi ? Çünki makarnanın lezzetsizini görmedim ben vede makarna sevmeyen varmı acep
Evde sık makarna pişirenlerdeniz genelde benim oğlan yapar (16 yaşında ) her gün yap hergün yiyecek yani o kadar![]()
,bense
,senceBirgünde bizim için yaparsınBu kategori zorlu olacak ,niyemi ? Çünki makarnanın lezzetsizini görmedim ben vede makarna sevmeyen varmı acep
Evde sık makarna pişirenlerdeniz genelde benim oğlan yapar (16 yaşında ) her gün yap hergün yiyecek yani o kadar![]()
Sen yersinBenim eşim fazla sevmez ama yoğurtlu yaparsam ,sarmısaklı yoğurdun hatırına yer.Oğlumun da fazla düşkünlüğü yok makarnaya
,bense
,sence
![]()

Hele dün yemek yapmış olmasaydım,dünkü tariflerden sonra makarna yapacaktımSen yersin![]()
Haklısın tarifler çok iştah açıcı görünüyorHele dün yemek yapmış olmasaydım,dünkü tariflerden sonra makarna yapacaktımEt yemeklerinde o kadar canım istememişti halbuki
Haklısın yeni tarifler istiyoruz,yeni tarifler yapınHaklısın tarifler çok iştah açıcı görünüyorFarklı makarna tarifleri bekliyoruz
![]()
Yapalım diyecektinHaklısın yeni tarifler istiyoruz,yeni tarifler yapın![]()

Yoooo,hiç üstüme alınmadımYapalım diyecektin![]()
@aeben alınsın,O çok yapıyormuşÜstüne alınsaydın şaşardımYoooo,hiç üstüme alınmadım@aeben alınsın,O çok yapıyormuş
![]()
@aeben zaten yapacak,duyduğuma göre tarif arıyormuş