Ben de mekik düşünüyorum,ben yoruluyorum yaparken,benim yerime de yapsanaBen aslında daha çok spor yapacağım diyeti sallarım o yüzden beni kabul etmezsiniz
Benim işim var okuyupta ne yapacağım
Ben diyet yaparsam senin taktiği uygularımausencia bacıyı kaptik senide alsak iyi olurdu, soylenirdim onu yeme bunu yeme diye
Koladan vazgeçilmez, tabağı kendi yer, azıcık sencil olBana öbür tabak anca yeter
Tamam yaparımBen de mekik düşünüyorum,ben yoruluyorum yaparken,benim yerime de yapsana
Haklısın evde erteliyor insan.Tamam yaparımBen spor salonuna gideceğim yine ,yoksa evde olmuyor Biraz düzene girmeyi bekliyorum
Birgün yapıyorum sonra 10 gün yapmıyorumHaklısın evde erteliyor insan.
Amin, inşallah herkes hakkında hayırlısı olsunAz kalmışAllah yardımcın olsun canım benim. Emeklerinin karşılığını alırsın inşallah bildiğin yerlerden sordursun Allah
Kararında yiyen, düzenli olan kimi elestirdik, öyle olsa ilk ben atılırdım; bak kaptan oldumBen diyet yaparsam senin taktiği uygularımYani herşeyden yer ama az yerim Bu sefer beni gruptan atarlar Ama önemli olan kilo vermek değil mi
Yani sorun ben de değilmiş,sevindimBirgün yapıyorum sonra 10 gün yapmıyorum
O zaman gerçek anlamda diyete başlarsam gelebilirimAmin, inşallah herkes hakkında hayırlısı olsun
Kararında yiyen, düzenli olan kimi elestirdik, öyle olsa ilk ben atılırdım; bak kaptan oldum
Yok canım çoğumuz öyleyiz..Evdeki spor aletlerinin üzerine dantel yapmayı planlıyorum.Yani sorun ben de değilmiş,sevindim
Yarışmaya katıldı,sohbete katılmıyor@Eses07 bizi beğenmiyor musun,gelmiyorsun yanımıza
@Eses07 bizi beğenmiyor musun,gelmiyorsun yanımıza
He he ondan, burada editör tanıdık da bi torpilini görmedikO zaman gerçek anlamda diyete başlarsam gelebilirimKaptan tanıdığım derim torpil yaparsınız
Yarışmaya katıldı,sohbete katılmıyorKesin bizi beğenmiyor
O zaman yemeğini beğenmemiş gibi yapınYarışmaya katıldı,sohbete katılmıyorKesin bizi beğenmiyor
O zaman yemeğini beğenmemiş gibi yapın
Öyle deme kiblerler seniYeni geldim misafirleri yolladım. .
Sizi beğenmeyen ölsün. .
Selamın aleyküm ☺
@deynepnaz
İkisi aynı şey değilHe he ondan, burada editör tanıdık da bi torpilini görmedik
Hoşgeldin canımYeni geldim misafirleri yolladım. .
Sizi beğenmeyen ölsün. .
Selamın aleyküm ☺
@deynepnaz