Ellerine sağlıkEvet uyuyordum yemege misafirim vardı tüm gün aş evi gibi yemek yaptım yoruldum ,artıkın bugun yemek derdin yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlıkEvet uyuyordum yemege misafirim vardı tüm gün aş evi gibi yemek yaptım yoruldum ,artıkın bugun yemek derdin yok![]()

Güllaç mıSütlac dogrudur efenım ama o canım makarnanın tadına bile bakmadım
Yanlız dün akşam çok fenaydı yaptıgım güllaca dayanamadım amannnn takımdan kimse duymasın helede @Ausencia![]()
hemde bol cevizli
Bundan sonra itirafları bu şekilde alacağız
Aşure yapmayacak mısınSen gitmedin mi kızYaparım nolmuş
Ben sen miyim
Zor değil de yapması uzun sürüyor ,küçük çocukla biraz zor olur gibi.Belki yaparım,ilk defa yaptığım halde önceki aşuremi çok beğenmişlerdi.Bazıları dediğin gibi şeker miktarını iyi ayarlayamıyor ve de rengini kararyıyor ceviz,incir koyarak.

Nana en son matematik problemini 15 sene önce çözdüm şimdi hiç birşey hatırlamıyorum..
İçine konulan malzemeler daha çok etkiliyorRenginin kararması aşure ocakta kaynarken şekerini koyuyorlar ondan kararıyor. Ocaktan indirip ilk sıcaklığı geçince koyulursa asla kararmıyor ablacım![]()
İçine konulan malzemeler daha çok etkiliyor![]()
İçine ceviz incir,kuş üzümü koyup kaynatınca hiç şeker koymasak ta yine kararır.Şekerin kararttığını daha önce duymamıştım.Yaparsam bu sefer şekeri sonradan katayım ben de.Ceviz de karartıyor kesinlikle ama şeker aşırı sıcakla karamelize olduğu için direk koyu rengini veriyor. Biz hep böyle yapıyoruz nevoş ablacım![]()
Anneciğim senelerdir bu yöntemle yapıyor, gayet berrak oluyor aşuremiz.İçine ceviz incir,kuş üzümü koyup kaynatınca hiç şeker koymasak ta yine kararır.Şekerin kararttığını daha önce duymamıştım.Yaparsam bu sefer şekeri sonradan katayım ben de.
Bak yaparım ,kararırsa adresini alır ,1 tencere aşureyi zorla yediririm sanaAnneciğim senelerdir bu yöntemle yapıyor, gayet berrak oluyor aşuremiz.
Her şeyden bol bol koyuyor yine de kararmıyor ablacım.![]()
Denemek sana kalmış birşey ablacımBak yaparım ,kararırsa adresini alır ,1 tencere aşureyi zorla yediririm sana![]()
Ben şekeri indirmeye yakın atıyorum aşurem hep beyaz olur...İçine bakla,siyah üzüm , kabuklu fındık,ceviz ve kabuklu badem koyunca kararırAnneciğim senelerdir bu yöntemle yapıyor, gayet berrak oluyor aşuremiz.
Her şeyden bol bol koyuyor yine de kararmıyor ablacım.![]()
Hani bizeAşure yaptım tey Tey konu komşu nasiplendi bereketli oldu![]()

Olmamış mı

Afiyet olsun ablacım