Nanişİnşallah güzel bi yarışma olursayfanın hızından resimleri göremedim ama sen zaten en iyisini bilirsin
Bu gece başlayacak
Yine vuruş paylaşımı yapalım
Nasıl canım :)Yine vuruş paylaşımı yapalım
İyiyim çok şükür kuzu, sen nasılsın?Nasıl canım :)
Bende iyiyim azcik canim sıkılıyorİyiyim çok şükür kuzu, sen nasılsın?
Hayırdır??Bende iyiyim azcik canim sıkılıyor
Bilmem ki :/Hayırdır??
Geçmiş olsun canım, önemli bir şey değildir inşallah?ameliyat olmasaydım bende katılacktım ama geç kalmışım
teşekkür ederim cnm damar tıkanıklığı vardı halledildi şükür :)Geçmiş olsun canım, önemli bir şey değildir inşallah?
Sen zaten fotoların en iyisini koyuyorsun canımKatılım için son saatlerOylama gece başlayacak
İlk mesaj düzenlendi..Kontrol eder misiniz hanımlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/makarnalar.958848/
@Koalina
@aeben
@vintagecupcakes
@deynepnaz
@jooker
@nuryolu
@Makyajkolik13
@tevafuk55
@Eses07
@_Nun_
@hannaz
@nananais
@FallenAngel
@EmiraSalih
@cimcimegfb
@dmrsda
Geçmiş olsun canım tekrarteşekkür ederim cnm damar tıkanıklığı vardı halledildi şükür :)
sağol cnmGeçmiş olsun canım tekrar
Öyle yapmaya çalışıyorumSen zaten fotoların en iyisini koyuyorsun canım,bakmaya gerek bile yok(baktığımı çaktırmayayım )
Çok geçmiş olsun canımteşekkür ederim cnm damar tıkanıklığı vardı halledildi şükür :)
Ne güzel bir hitap
Teşekkür ederim mutfağın sultanı ablacım.
Herkese bol şans diliyorum hepside birbirinden harika görünüyor..Daha adaylar paylaşmaya başladığında bir tanesine dibim düşmüştü hala da içim gidiyor o tarife.
Ne ortaklığı bozması depnazim@nananais ortaklığı bozdum diye mi selam vermiyorsun bana
Bana dedi onu nevroş, neden ustune alindinNe güzel bir hitapTeşekkür ederiz canım