En beğendiğiniz makarna tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    939
  • Anket Kapalı .
Şunuda eklemeden edemicem o kadar makarna var şekerli makarna yok keşke ben yapıp katılsaydım kınadım sizi :63::63: hiç karadenizli yokmu :KK53: biz şekerli makarna (şerbetlide derler) yaparız ben pek sevmesemde :tokat:

Şunuda eklemeden edemicem o kadar makarna var şekerli makarna yok keşke ben yapıp katılsaydım kınadım sizi :63::63: hiç karadenizli yokmu :KK53: biz şekerli makarna (şerbetlide derler) yaparız ben pek sevmesemde :tokat:
Ben azıcık ucundan Karadenizli sayılırım.Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi.:KK53:.Yanına çay içeriz şekerli.:KK45:

Cevizli şekerli olandan mı :KK53:
Bende karadenizliyim :KK66:
Yok düz şekerli :70: fakirlikten belkide :70:
Ben azıcık ucundan Karadenizli sayılırım.Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi.:KK53:.Yanına çay içeriz şekerli.:KK45:
Valla ben küçükken çok yapardı anacuğum ben tatlı şeyleri çok sevmediğimden pek yemezdim :27: rizeliyiz :dondurma:
Sondan 2.kıymalı erişte..Hadi benimkine de güzel olmuş desene:KK45::KK45::KK45:
Heralde güzel olmuştur yeni kayfaltı yaptığım halde canım çekiyor bakmiyorum :70: eline sağlık canım :KK50:

Yok düz şekerli :KK70: fakirlikten belkide :KK70:

Valla ben küçükken çok yapardı anacuğum ben tatlı şeyleri çok sevmediğimden pek yemezdim :KK53: rizeliyiz :dondurma:

Heralde güzel olmuştur yeni kayfaltı yaptığım halde canım çekiyor bakmiyorum :KK70: eline sağlık canım :KK50:

Evet ikisini de bilirim bizde yaparız. Erişte gibi kesip yapılır.

Böyle güzel tat olsun da varsın fakirlikten olsun :KK19:

deynepnaz deynepnaz ablacım oyuma sonunda karar verebildim. Kendime vermiştim anketi görebilmek için 2 gündür düşünüyorum kimde kullansam diye.:KK60:

El yapımı ve çok emek sarfetmiş olmandan dolayı sana kullandım ablacım. Tarifin gerçekten başarılı. Öpüldün :KK25:

Back
X